Categories Lečenje

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.

Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava” aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.

 

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

 

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom (ručna ili LPG lipomasaža ili Triaktiv laserom). Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji koju kod nas vrši lekar.

Tokom Vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi Kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tela, zatezanje kože ili smanjenje oticanja nogu, npr., a takođe i za podmlađivanje lica

 

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

 


PREPORUČUJEMO:

Cellulite expert & face studio

Beograd, Gajeva 10-12/25

Tel.0112418755
0642347848
0646131714

www.celulitekspert.com

celluliteexpert@live.com

 

Liposukcija bez hirurškog zahvata – CaviStar aparatom, garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Rezultati su trajni i vidljivi već nakon prvog tretmana (od 2 do 6 cm).

Sada konačno mogu odahnuti svi oni kojima je do nedavno liposukcija bila jedino rešenje problema u uklanjanju suvisnih naslaga masnoće, jer sve to i više daje upravo CaviStar, aparat koji je preinačio polje medicine i estetike.

 

KAvitacija Cellulite expert & face studio

Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknuti te se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

 

Estetski tretman sa ultrazvukom posebno je namenjen:
• preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica,ruke).
• smanjenju naslaga celulita.
• reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože.
• poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.

 

KAvitacija Cellulite expert & face studio

Radni protokol:
Da bi se postigli najbolji rezultati, neophodno je utvrditi vreme trajanja i odgovarajuće kombinacije parametara, koji se zasnivaju na unapred podešenim programima.
CaviStar ima preko 50 različitih programa i pomoću merača debljine masnog tkiva ,,SKINFOLD CALLIPER” dobijene mere se unose u sistem aparata i on automatski bira program (individualno za svakog klijenta).
Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminiše oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana.
Vreme trajanja tretmana je 50 min.

Sinergija sa drugim terapeutskim procedurama:

• sonoforeza
• krioforeza
• limfna drenaža
• vakuum terapija (LPG)
• kombinovana hidroterapija
• elektroterapija (za drenažu i/ili toniranje mišića)

 

KAvitacija Cellulite expert & face studio

 

Koliko tretmana je potrebno?
Najčešće su potrebna tri do pet tretmana a rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.
U pedesetominutnom tretmanu, tretiraju se delovi tela na kojima se žele otkloniti masne naslage. Koža se na tim delovima premazuje specijalnim gelom za poboljšanje provodljivosti i lakšeg pokretanja ultrazvučne sonde.
Vibracija ultrazvuka na tačno određenoj dubini, koja je individualna za svakog pacijenta i određuje se uz pomoć Skinfold Calliper-a merača debljine masnog tkiva, razbija masne ćelije, odn. oslobađa masne kiseline koje su u njima nataložene, ne oštećujući pri tom druga tkiva, krvne sudove i nerve.

Da li je neophodno menjati režim ishrane?

Ovaj tretman je namenjen onima koji žele ukloniti celulit i tvrdokorne masne naslage, a uz njega je nužno menjati i životni stil koji je doprineo stvaranju neželjenih kilograma i celulita.
U toku tretmana veoma je bitno unositi veću količinu tečnosti – vode oko 2l dnevno i izbegavati unos masnoće životinjskog porekla.

 

 

 

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA