Categories Lečenje

Šta je Health Coaching?

U Domu zdravlja West Medic, predstavljen je jedinstveni Health coaching program Tatjane Popović Marić, prvi ove vrste u našoj zemlji.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Novootvoreni i savremeno opremljeni Dom zdravlja West Medic na jednom mestu okupila je veliki broj vrhunskih profesionalaca iz različitih oblasti medicine, kako bi se svim pacijentima pružila najbolja dijagnostika i nega. U narednom periodu, West Medic će svoju ponudu dodatno obogatiti saradnjom sa svetskim stručnjacima koji će u Domu zdravlja imati gostujuća predavanja o novim trendovima lečenja u medicini, među kojima je i Health coach Tatjana Popović Marić.

Tatjana, internacionalni Health coach, predavač na temu makrobiotike i autor knjige “5 Dana Detoks Program” , predstavila je javnosti koncept i značaj zdravog načina lečenja kroz Health coaching program koji će svi zainteresovani imati mogućnost da pohađaju u trajanju od 8 nedelja, u Domu zdravlja West Medic.

Studije Health coachinga Tatjana je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishanu u Njujorku, gde je osnovala svoju privatnu praksu pod nazivom Totally Wellness. Tatjana je u Njujorku ostvarila značajne uspehe i do sada pomogla velikom broju ljudi da na prirodan način vrate svoje telo u balans.

“Program je osmišljen sa ciljem da naučite kako da lifestyle promene sprovedete na jednostavan način, a da one odgovaraju vašim godinama i organizmu. Praveći postepene, ali održive promene bićete u prilici da osetite svoju pravu energiju i budete zadovoljni svojom svakodnevicom”, izjavila je Tatjana Popović Marić, Health coach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA