Categories Majčinstvo

Besplatne edukativne radionice za trudnice

Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći “Fit i zdrava mama” održaće se u četvrtak, 26. aprila 2012. u konferencijskoj sali hotela Zira od 18 do 21h.

Glavne teme foruma biće psihofizička priprema za porođaj, ishrana tokom trudnoće, nega bebe, priprema roditelja za susret sa bebom, dojenje i ishrana bebe, a psihološka radionica će se baviti pripremom oba roditelja za susret sa bebom. Organizatori su se potrudili da ovoga puta prilagode sve radionice i očevima kako bi oba roditelja mogla da učestvuju.

Radionice će između ostalih držati babica i sertifikovana edukatorka psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge Dušica Dišić, specijalista ginekologije i akušerstva Aleksandra Mladenović, specijalista pedijatrije Jasna Đorović, psiholog Mia Popić, specijalista ishrane Branka Konstantinović Birovljev i Slavica Simić ispred projekta “Banka humanog mleka”.

Učesnice radionica u pauzama će prisustvovati i revijama odeće za trudnice Maje Magazin i upoznaće se sa novom kolekcijom Chicco bebi programa, kao i sa maramama za nošenje beba Hug-bug.

U najavi je i prikupljanje donacija u vidu bebi odeće, pelena i opreme koji će biti prosleđeni beogradskim porodilištima, i na taj način je tokom prethodna dva foruma prikupljen veliki broj donacija za one kojima je to najviše potrebno.

Organizatori se nadaju da i ove godine prikupe veliki broj donacija i da ritam održavanja Foruma – dva puta godišnje – preraste u stalnu gradsku aktivnost u borbi za podizanje nataliteta.

Ulaz za sve zainteresovane je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA