Imate problema sa varenjem? Evo rešenja!

by | maj 7, 2015

Razlozi za probleme sa varenjem, zatvorom, prekomerno kiselim reakcijama želuca i iritiranim crevima su sledeći: premasna hrana, premalo balastnih materija, previše slatkiša, kafe, alkohola, stres, ljutnja i uzbuđenje, koji u organizam oslobađaju veliku količinu adrenalina.

Untitled

Poznato je već 400 godina da prirodna mineralna voda Donat Mg pomaže u slučaju:
 gorušice,
 zatvora,
 nedostatka magnezijuma,
 lošeg metabolizma.

Donat Mg je već generacijama poznat kao voda sa blagotvornim dejstvom na digestivni trakt. Bez štetnog dejstva već više od 400 godina pomaže u borbi sa zatvorom. Predanjem prenošeno znanje o pozitivnim efektima Donata Mg sada je i naučno dokazano kliničkim ispitivanjem sprovedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lekova.

Istraživanje je sprovedeno u Nemačkoj na populaciji koja, prema kliničkim parametrima, pati od zatvora*.

Rezultati su pokazali znatno poboljšanje u funkcionisanju digestivnog trakta kod ispitanika koji su konzumirali Donat Mg. Posle 6 nedelja, ispitanici koji su pili Donat Mg imali su trostruko veći broj spontanih pražnjenja creva u odnosu na ispitanike kontrolne grupe. Tokom ispitivanja više od 94% ispitanika i 97% istraživača ocenilo je Donat Mg efikasnim i dobro podnošljivim, a kvalitet života znatno poboljšanim.

Osim Donata Mg, naravno, ne zaboravite na važnost raznolike i uravnotežene ishrane, kao i zdravog načina života.

*Procena sigurnosti i efikasnosti prirodne mineralne vode Donat Mg na rad creva; dvostruko slepo, randomizovano, placebo kontrolisano kliničko ispitivanje – podaci pripremljeni za publikaciju.

www.donatmg.eu

Tagovi: