Insta inspiracija: Kako urediti radni prostor kod kuće?

by | februar 8, 2019

Rad od kuće, postao je omiljeni poslovni trend, koji obiluje gomilom benefita, a jedna od najlepših prednosti jeste što u svom domu, možete napraviti radni kutak koji vas inspiriše i motiviše na rad.

Nema ničeg boljeg od radnog jutra, koje započinjete u udobosti svog doma uz šolju kafe.

Kako biste radne obaveze obavili odgovorno i efikasno, poželjno bi bilo da jedan kutak u svom domu adaptirate u vaš radni prostor, jer rad iz kreveta zvuči primamljivo, ali je često demotivišući.

Vaš radni prostor trebalo bi da bude inspirativan, da vas motiviše na rad, a da istovremeno oslikava vaš karakter.

@health.enthusiast.co

Kadda uređujete radni prostor u svojoj kući, pre svega bi trebalo da obratite pažnju na njegovu funkcionalnost i udobnost.

Pročitajte i…#projekatstan: Kako savršeno urediti devojački s(t)an by @jelenakarakas

S obzirom da se rad od kuće uglavnom bazira na rad na računaru, trebalo bi da imate radni sto, na kome ćete držati računar i udobnu stolicu za rad. Na vašem radnom stolu potrebno je da imate dovoljno prostora za papire, olovke, i ostale gedžete, koje vaš posao podrazumeva, kao i nekoliko fijoka, u okviru stola, u koje možete da odpremite svu potrebnu dokumentaciju, i sve ostale sitnice koje koristite za posao, ali ne svakodnevno.

@roomfortuesday

Dakle, veoma je bitno da površina vašeg radnog stola bude konstruktivno uređena kako biste imali dovoljno prostora za rad.

Veoma je bitno da vaš radni prostor bude izolovan i da imate mir, neophodan za rad.

Kada je uređenje radnog prostora u pitanju, dajte mašti na volju, jer ćete tako najbolje dekorisati svoj radni prostor na inspirativan način, koji će uz to predstaviti vašu prirodu u najboljem svetlu.

Naš savet je da kada već radite od kuće, u skladu sa svojim domom i radni prostor uredite da vam bude cosy, ušuškan i inspirativan.

@ginabourne

Potrudite se da na vašem stolu uvek imate cveće, i ramove sa zabavnim, motivišućim porukama.

Bitno je da nekoliko ključnih detalja složite kako treba i uz minimalizam i dobru organizaciju, vaš prostor za rad od kuće izgledaće kao sa instagrama.

Pročitajte i…Ovo su tipične greške koje pravimo kada uređujemo naš mali statki stan

Foto: @fashionhippieslovers

Tagovi:

top