5 bjuti tajni Hejli Biber

Manekenka otkriva svoje najveće bjuti tajne i trikove.

by | jul 4, 2021

Pored toga što ima čuvenog oca Stivena, još čuvenijeg supruga Džastina Bibera, Hejli Biber je poznata i u svetu mode.  Na listi uspeha nalaze se mnogobrojne revije i kampanje za Adidas, Guess, Rag & Bone.

Kao model, Hejli i te kako mora da pazi na svju bjuti rutinu, a zahvaljujući svetu mode, ima prilike da radi s najčuvenijim mejkap umetnicima na svetu. S vremena na vreme uspe da pokupi i koji bjuti trik, a u nastavku vam otkrivamo tajne njenog savršenog izgleda.

Hejli Biber: Bjuti tajne

Umesto salate, popij zeleni smuti

Lepa koža dolazi iznutra, pa je zato veoma važno šta jedemo. Ali ni ja nisam svetica što se tiče zdrave ishrane i tu i tamo imam „cheat day“. Ipak, trudim se da jedem što raznovrsnije i zdravije. Obožavam salate, a kada ne mogu da stignem da ih jedem, pijem zelene smutije od španata, zelene salate i kelja. I da, pijem mnogo vode, kaže Hejli.

Hidratacija, hidratacija, hidratacija!

– Mnogi ljudi zabravljaju na ovo prilikom nege kože. Koristim raznorazne preparate za hidrataciju i stalno mackam kreme. Nikada nije rano da se počne s pravilnom negom kože.

Pročitajte i… Olivija Mun otkriva tajnu svoje blistave kože

Puder se nanosi rukom

Primetila sam da mnogo mejkap umetnika nanosi tečni puder rukom, a ne sunđerom. To sam i ja počela da radim. Puder istisnem u šake i protrljam, pa nanesem na lice, kao kremu. Lice izgleda sveže i prirodno.

Bez kozmetičara

Nikada nisam išla kod kozmetičara. Mislim da diranje i ceđenje bubuljica i mitesera nisu dobra stvar za kožu. S vremena na vreme odem kod dermatologa na tretmane.

Nega kose

Kosi posvećujem dosta pažnje. Spavam s maskom od kokosovog ulja jer je čini mekanom i sjajnom. Moja kosa je veoma tanka i mekana i kokosovo ulje joj pomaže da bude hidrirana i zdravija. Budući da posvetljujem kosu, ovo je idealan način da je oporavim.

 

lepotaizdravlje.rs Neilson Barnard / Staff/ Getty Images Entertainment