Ljubavni horoskop za jul: Očekuju vas sudbonosni susreti!

by | jun 30, 2022
ljubavni horoskop za jul

Ljubavni horoskop za jul obećava sudbonosne sastanke za znakove Zodijaka, ali pod jednim uslovom – potrebno je da izađete iz doma, prisustvujete događajima i budete otvoreni za nova poznanstva.

Ljubavni horoskop za jul

Ovan (21. mart – 20. april)

Prva polovina jula neće biti previše povoljna za Ovna kada je u pitanju ljubav. Predstavnici ovog znaka koji nisu sami mogu očekivati uspone i padove u vezama. A onima koji još nisu pronašli svoju sreću, počev od sredine meseca, zvezde daju šansu za sudbonosno poznanstvo. Posetite mesta sa puno ljudi, velika je verovatnoća da ćete tamo sresti svoju srodnu dušu. Izložbe, klubovi, restorani i pozorišta – ovo je vaš idealan plan za sredinu leta.

Bik (21. april – 20. maj)

Od samog početka jula pa sve do 13. Bikovi će imati važne sastanke. Pošto vaša bračna kuća postaje aktivna u ovom trenutku, nova veza može dovesti do braka. Uprkos odličnom spletu okolnosti, pažljivo promotrite novog partnera i ne žurite glavom u ponor osećanja. Bikovi koji su već u vezi mogu dobiti ponudu za brak u prvoj polovini jula

Ljubavni horoskop za jul- Blizanci (21. maj – 21. jun)

Za Blizance prvi deo jula neće biti tako uspešan u ljubavi. Biće to vreme da ponovo razmislite o vrednostima i analizirate kakav vam je partner zaista potreban. Uradite jednostavnu vežbu, koja će vam pomoći da razumete svoje potrebe: napišite na komad papira one osobine koje su vam zaista važne u vašem izabraniku/ izabranici. Ova lista će biti divan nagoveštaj za kraj jula, jer tada možete pronaći ljubavnu sreću.

Rak (22. jun – 22. jul)

Rakovi početkom jula očekuje poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu, pa čak i brak. Life hack za vas: pokušajte da učestvujete u poslovnoj obuci ili idite na forum za preduzetnike. Tamo možete sresti nekog posebnog. Druga polovina jula, nažalost, ne daje tako odlične šanse za novo poznanstvo. Zato ne propustite priliku.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi u prvoj polovini jula očekuje vrtoglava kancelarijska romansa. Osvrnite se okolo tokom poslovnih sastanaka, možda vas vaš izabranik već dugo gleda. Ovo će biti dobar trenutak da sami uspostavite kontakt. Drugi deo jula ne nagoveštava poznanstvo, već donosi nastavak već započete veze.

Ljubavni horoskop za jul- Devica (23. avgust – 23. septembar)

Ovog jula usamljene Device bi trebalo češće da izlaze u društvo, jer tamo može da vas sačeka sudbonosni susret. Putovanja su ono što vam sada treba! Pozovite svoje prijatelje u pozorište ili bioskop, idite sami na predstavu ili izložbu, gde će vaš budući izabranik imati priliku da započne razgovor sa vama. Ne zanemarujte online upoznavanje, moguće je da će vas partner pronaći preko društvenih mreža i aplikacija.

Vaga (24. septembar – 23. oktobar)

Ako među svim znacima zodijaka tražite srećnu osobu meseca jula, onda će Vaga sigurno preuzeti ovaj status. Prva polovina meseca neće biti mnogo produktivna po pitanju veza, ali drugi deo je savršen za romanse! Iznenada će doći ljubav, i to takva da vas može dovesti pred oltar. Koliko god da je romansa obećavajuća, pokušajte da ozbiljnoj odluci pristupite hladne glave, razum nikada neće biti suvišan.

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)

Prvi deo jula Škorpionima daje sve šanse za vrtoglavu romansu. Štaviše, imate i kuću braka, što znači da veza može rezultirati stvaranjem nove zajednice. Neka vam bude pravilo da otvoreno razgovarate o svojim emocijama i osećanjima sa partnerom, pa će vaša veza dostići visok nivo i trajati zaista dugo. Druga polovina jula više neće biti tako obećavajuća, zato reagujte odmah!

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

U prvoj polovini jula, Strelčeve čekaju ne baš najprijatniji događaji na ljubavnom polju. Ako ste već u vezi ili braku, obratite pažnju na zdravlje partnera. Drugi deo letnjeg meseca donosi srećnu kartu. Samo ne propustite priliku i bolje pogledate udvarače. Možda već poznajete svog budućeg partnera? Oni Strelčevi koji su u vezi mogu dobiti ponudu za brak.

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Oženjeni Jarčevi mogu razmišljati o proširenju porodice početkom jula – zvezde daju  blagoslov za začeće deteta. Usamljenim Jarčevima jul obećava ljubav i romantične sastanke. Ako još niste upoznali svoju srodnu dušu, obratite pažnju na kreativne događaje: likovne radionice, izložbe i pozorišta, gde ćete je upoznati. Druga polovina meseca nije tako povoljna kao prva, pa je nemojte odlagati za kasnije.

Ljubavni horoskop za jul- Vodolija (21. januar – 18. februar)

Početak jula biće pun briga, ali one neće biti povezane sa ljubavlju. Međutim, bliže drugoj polovini meseca, Vodolija bi trebalo da ima sreće u ljubavi. Razigrani i ekscentrični, uvek privlače pažnju suprotnog pola, ali sada dolazi poseban trenutak. Ne sedite kod kuće, pokušajte da provedete više vremena na otvorenom, idite u prirodu i tamo će, verovatno, doći do sudbonosnog poznanstva.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Važna najava za Ribe: ne čekajte, uzmite sve u svoje ruke, upoznajte ljude koji vam se sviđaju. Sajtovi za upoznavanje i društvene mreže mogu vam biti od velike pomoći u potrazi. Štaviše, napraviti prvi korak na Internetu nije tako strašno kao kada se lično sretnete. Organizujte za sebi prelepu foto sesiju i objavite najbolje slike. Dubinu vašeg pogleda sigurno će ceniti neko veoma šarmantan i atraktivan!

lepotaizdravlje.rsPeopleimages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images