Dnevni horoskop za 6. decembar: Stišajte emocije!

by | decembar 5, 2022
dnevni horoskop za 6. decembar

Generalna preporuka za 6. decembar glasi: pokušavajte da stišate emocije, ne podstičite svađe

 

Dnevni horoskop za 6. decembar

Ovan

Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu. Imate loš predosećaj, stoga izbegavajte intrigantne situacije ili osobu koja vas iritira svojim nerazumnim ponašanjem. Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

Bik

Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti vaše primedbe i »ljubavne žaoke«. Na vama je da donesete završnu reč, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Prijaće vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Blizanci

Voljena osoba pokušava da primiri obostranu tenziju ili da vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Isključivost mišljenja stvara nove zablude. Negativni rezultati nastaju kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Delujete napeto, opustite se na neki od vama omiljenih načina.

Rak

Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među vama postoje dobre namere. Ukoliko vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve i pozitivnu orijentaciju. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Devica

Između vas i partnera provejava obostrano nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku. Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Vaga

Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Očekuju vas uspešni rezultati. Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Nemojte dozvoliti partneru da se previše udalji od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Strelac

U susretu sa voljenom osobom delujete previše ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Jarac

Svoju pažnju i vreme posvetite voljenoj osobi, nemojte dozvoliti da vam neko oduzima trenutke zajedničkog zadovoljstva. Zvanično priznanje ili pohvala imponuje sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirano zalaganje.
Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Vodolija

Podložni ste čestim promenama svog raspoloženja, umete da zablistate ili da se iznenada povučete u svet tišine. Uspeh podrazumeva dobru informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procenite najbolji trenutak za inicijativu. Delujete napeto, prijaće vam relaksacija i opuštanje.

Ribe

Važno je da delujete očaravajuće na partnera. Upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Uspeh proizlazi iz dobrih priprema. Procenite svoju ulogu u saradničkim redovima. Sačuvajte dobro raspoloženje.

YakobchukOlena/GettyImagesPlus