Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta: Šta nam sprema konjukcija Sunca sa Neptunom i Merkurom?

by | mart 12, 2023
Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta: U sledećoj nedelji nas očekuje nalet kreativnosti i inspiracije. Međutim, kvadrat Marsa i Merkura će uneti  napetost, a kraj nedelje će biti pogodan za poslovne i finansijske planove. 

Konjukcija Sunca sa Neptunom i Merkurom 15. odnosno 17. marta biće povoljan za donošenje značajnih odluka. Posebno uspešan dan za one koji se bave naučnim oblastima ili trgovinom će biti 17. mart. Umetnici će biti kreativni i inspirisani, pa je vrlo moguće da će stvoriti nešto originalno i neobično.

Kvadrat Marsa i Merkura će nam 18. marta doneti strepnju i nesuglasice u poslovnoj i javnoj sferi. Provokativno ponašanje na poslu može iritirati nadređene. Moguća je disfunkcija nervnog sistema koja će dovesti do stomačnih tegoba ili hipertenzije. Period neće biti povoljan za fizičku aktivnost i putovanja, a mogući su i sukobi sa bliskim osobama.

Kvadrat Venere i Plutona učiniće endokrini sistem pogodnim bolestima. Zemljani znaci že možda doživeti krize u privatnom životu, uključujući i prekidanje stare veze i započinjanje nove. Slično će biti i sa porodičnim odnosima. Veoma je važno da rešite ove probleme. Ovo nije povoljan period za planiranje braka, trudnoće ili porodičnih proslava.

Sekstil Saturna i Venere krajem nedelje će stvoriti dobre šanse za uspostavljanje ozbiljnih veza. Doći će do smanjenja napetosti za one koje su u prethodnom periodu imali poteškoća u porodici međusobnom sporazumevanju. Stabilizacija poslovanja i finansija će pomoći mnogim znakovima. Kozmetičke procedure će biti uspešne u ovom periodu.

Zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) će se suočavati sa promenama u ličnom životu, a vazdušni znaci (Blizanci, Vage i Vodolije) će se posvetiti porodičnim poslovima i brigama. Vodeni (Rakovi, Škorpije i Ribe) i vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac) će biti zauzeti poslom i finansijama. Kreativna inspiracija će biti prisuta kod svih znakova.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će ove nedelje biti u prijatnom emotivnom raspoloženju zbog novih prilika na poslovnom planu. Biće prilike da se povežu sa novim projektom koji će im biti od koristi u budućnosti. Prijatne emocije Ovnove očekuju i u romantičnoj sferi i mogući zajednički odmor. Odlično zdravlje i visok energetski nivo će omogućiti da se bave sportom. Ipak, Ovnovi koji imaju istoriju endokrinih bolesti treba da budu na oprezu.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će želeti da porade na svojim greškama, ali to će prouzrokovati neprijatne situacije. One će verovatno biti povezane sa međuljudskim odnosima i porodičnim poslovima. Pitanja koja su gurali u ćošak, sada će morati da se razreše. Međutim, rešavanje neprijatnih situacija će im dati novi podsticaj za napredovanje. Finansijska situacija će biti stabilna, a na poslu su moguća prijatna iznenađenja. Zdravlje će biti dobro, ali su moguće virusne infekcije ili prehlade.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima sledi period sa smanjenim izlaganjem stresu. Predstavnici ovog znaka će imati priliku da se opuste i provedu vreme sa dragim osobama jer će imati manje obaveza. Zanimljiva poznanstva krajem nedelje mogu postati romantična. Blizanci treba da izbegavaju potpisivanje važnih dokumenata i ugovora jer je moguće da zbog neozbiljnosti donesu pogrešnu odluku. Kreativni Blizanci će imati priliku da ostvare ideju o kojoj dugo razmišljaju. Zdravlje će biti dobro.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta: Rak (21. jun – 22. jul)

Želja da poboljšaju materijalnu situaciju će biti ostvarljiva za Rakove. Ove nedelje će se posvetiti poslu i finansijama. Mnogi predstavnici znaka će dobiti ponudu za unapređenje na poslu. Njihova srodna duša će im zameriti što je pala u drugi plan. Međutim, krajem nedelje će imati priliku da to isprave. Moguće su prehlade i stomačne tegobe.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će se baviti intelektualnim radom. Moraće da reše mnogo malih trenutnih problema. Važno je da se emotivno distanciraju od događaja koji dolaze i da se vode zdravim razumom. Predstavnici ovog znaka ne smeju da budu impulsivni. Lavovima će ovo biti dobra nedelja ako uspešno apstrahuju burne reakcije. Zdravlje će biti dobro, a kvalitetan odmor tokom vikenda će Vam doneti dodatno zadovoljstvo.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će se ove nedelje susretati sa osobama koje su u potpunosti suprotne od onoga što njima prija.Verovatno će doći do nesporazuma i sukoba na poslu, a Device će morati ozbiljno da brane svoje stavove. Finansijska situacija će biti stabilna. Device koje su same će možda imati obožavaoce na koje bi trebalo da obrate pažnju. Moguća je prehlada krajem nedelje.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Unutrašnje transformacije će učiniti da Vage sagledaju svoj životnu situaciju iz nove perspektive. Zbog toga će doći du spore, ali samouverene promene u načinu života. Promene će se najviše ticati poslovne sfere u vidu reorganizacije poslovanja. Neke predstavnike ovog znaka čeka promena posla na interesantnije i plaćenije radno mesto. Zdravlje Vam neće praviti probleme.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Putovanja i intenzivne sportske aktivnosti nisu preporučljive Škorpijama ove nedelje. Moguće su nezgode ili povrede praćene dugim periodom oporavka ukoliko se ipak odlučite na ove aktivnosti. Većina predstavnika ovog znaka će biti zaokupljena radom i to će im doneti sukob interesa. Nedostatak emocionalne ravnoteže može dovesti do gubljenja kontrole i prouzrokovanja stresnih situacija. To može dovesti do slabljenja imuniteta, pa se Škorpijama savetuje da ne prisustvuju masovnim događajima.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će odmah uroniti u porodične poslove i probleme što će ih držati zaokupljenim veći deo nedelje. Moguća je poseta rođaka krajem nedelje što će od Strelca zahtevati organizaciju zabave. Zabava će biti na visokom nivou, pa će pohvale gostiju uticati na samopoštovanje ovog znaka. Finansije će biti stabilne, a razumna uštede će  pomoći da se ostvare skupe kupovine. Zdravlje će biti bolje za one koje su se u prethodnom periodu bili skloni razboljevanju.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će se uplitati u tuđe probleme što će za posledicu imati neprijatne obračune. Jarčevi će morati da brane svoje pozicije i koristiće se životnim iskustvom, ali ipak neće imati uspeha u tome. Porodični Jarečevi će provesti divan vikend sa partnerima, a slobodni će napokon otići na kafu s prijateljima koju dugo odlažu. Predstavnici znaka koji su imali problema s endokrinim sistemom treba da budu oprezni u ovom periodu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Romantična sfera će ove nedelje doživeti procvat. I zauzete i slobodne Vodolije će dobijati poklone i znake pažnje. Neće biti posebnog pomaka na poslovnom i finansijskom planu. Vodolije će imati vremena da se posvete kreativnim hobijima i ćaskanju sa prijateljima. Međutim, moraće da ulože više u svoje zdravlje. To podrazumeva bolju ishranu, dobar san i dosta fizičke aktivnosti.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama se sprema teška nedelja na polju emocija, ali jednostavna u poslovnoj i finansiskoj sferi. Dugotrajni problemi na emotivnom planu će zahtevati rešenja i akcije. Ribama su potrebne promene koje će im teško pasti. Ribe moraju da stave tačku na zastarele i toksične veze. Ukoliko smognu snage za to, imaće šanse da promene sudbinu na bolje.

nortonrsx/GettyImagesPlus