Stanislava savetuje: Kako da uživate u hrani i zadržite ravan stomak?

by | 30 oktobra, 2016
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Srbi su veliki gurmani, i više od svega vole da uživaju u hrani… Svesni toga, pored slava koje su već počele, sve što treba jeste da ubace jutarnje razgibavanje i mini trening kako bi ostali u formi i tokom zime.

Ove nedelje za vas smo pripremili vežbe za stomak uz pomoć kojih ćete lako izbeći uvećanje vaše telesne težine. Takođe, uz jutarnji trening tokom čitavog dana ćete biti energičniji i spremniji za radne pobede!

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Idealna vežba za struk i lagano zagrevanje. Uz skakutanje s jedne na drugu nogu, okrećite gornji deo tela. Ponovite vežbu 10 puta  za obe strane.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Trbušnjaci, najstarija i najefikasnija vežba za stomačne mišiće. Ponovite vežbu 10 puta i vodite računa da u toku vežbe ne pomerate glavu i vrat.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Slični trbušnjaci prethodnim, samo se, pri podizanju okrenite prvo na jednu stranu, veatite se u početni položaj pa se pri podizanju okrenite na drugu stranu. Vežbu ponovite 10 puta.

Vežba u kojoj uključujete i mišiće nogu i gluteus. Za svaki stepen raširite noge, što u jednoj vežbi broji 4 širenja i skupljanja. Vežbu ponovite 10 puta.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Izdržaj je vežba u kojoj aktivirate sve mišiće na telu. Vežbu uradite u trajanju od jednog  minuta, trudite se da telo držite čvrsto i ravno.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.