3 znaka koja će se u septembru zaljubiti kao nikada do sad

by | avgust 31, 2017

Nekima će naredni mesec biti najbolji u životu. Zvezde su nam otkrile malu tajnu! Ovim znakovima će se u septembru 2017. osmehnuti sreća kada je ljubav u pitanju jer će imati priliku da uživaju uz voljenu osobu ili da nalete na nekog ko će im skroz promeniti život.

Foto: Thinkstock

Ovan

Članak se nastavlja posle reklama

Septembar je mesec koji vam sprema nova i lepa uzbuđenja na polju ljubavi. Tokom celog septembra imaćete toliko prilika da nećete znati na koju stranu da se okrenete. Ono što je sigurno da u naredne mesece nećete ući sami. Ukoliko vam se dopada jedan od vatrenih znakova sada je pravo vreme da preuzmete inicijativu ili suptilno pokažete svoja osećanja. Ako se ipak nadate pomirenju sa osobom iz prošlosti, to će biti moguće krajem meseca kada ćete možda dobiti i neku ponudu.

Lav

Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće svim Lavicama mnogo sreće na ovom polju. Iako vam proteklih meseci nije baš išlo najsjajnije na emotivnom planu situacija se sada skroz menja. Slučajan susret bi mogao da vam promeni život. Ukoliko ste u velikoj ljubavnoj dilemi, bez brige, do kraja meseca će vam sve biti jasnije. Zauzete Lavice se mogu potpuno opustiti i uživati jer ništa neće poremetiti njihov mir.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i…Veliki mesečni horoskop za septembar: Ribe očekuje filmska romansa, a Device novac!

Škorpija

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko ste slobodni i nadate se nekim ljubavnim dešavanjima ovo idealan period da konačno izaberete osobu sa kojim ćete dočekati zimu. Do 10. septembra pružiće vam se nekoliko prilika da uđete u vezu sa jednim vatrenim ili vodenim znakom, a ako ste već odavno zauzeti sada je pravo vreme da razgovarate o ozbiljnijim planovima i isplanirate dalje vašu vezu sa voljenim partnerom. Zvezde vas takođe upozoravaju da ne ignorišite pozive iz prošlosti jer ukoliko patite i nadate se pomirenju s bivšim partnerom, sada vam se otvaraju šanse da obnovite vezu.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Članak se nastavlja posle reklama