Mlad Mesec u Blizancima 2024. nastupa u četvrtak: Evo kako će se to odraziti na nas

by | jun 4, 2024
Mlad Mesec u Blizancima 2024

Jun počinje a sa njim opipljiva bezbrižna energija koja je vezana za početak leta. Mlad Mesec u Blizancima 2024. dolazi u četvrtak, a evo šta to znači za nas.

Junski mlad mesec će vam pružiti priliku da razmislite o tome kako se povezujete sa drugima, izražavate svoje ideje i upitajte i trgujete informacijama. Prilagodljiva snaga Blizanaca je u tome što su otvorenog uma, pa bi ovo mogao biti trenutak sklon eksperimentisanju.

Šta nam donosi mlad Mesec u Blizancima 2024?

Svaki mlad Mesec je prilika da steknete jasnoću dok razmišljate o tome čemu želite da težite da idete napred i da potom postavite konkretnu nameru. Međutim, ovaj mlad Mesec će nas podstaći da iskoristimo visoku mentalnu energiju i da se oslonimo na komunikativne, društvene rituale kako bi učvrstio svoj cilj. Takođe možete da obrađujete ideje i emocije kroz pisanje, čitanje ili učenje nečeg novog.

Članak se nastavlja posle reklama

Osim toga, ovaj mlad mesec zahteva proveru stvarnosti pre nego što prihvati budućnost. On je ujedno i poziv da se sagledaju činjenice i da težite pragmatizmu pre nego što pritisnete gas na bilo koji cilj koji ste odlučili da postavite tokom ovog mladog Meseca.

Ovan

Ovaj mlad Mesec pada u vašu zonu komunikacije što će vam dati priliku da uronite u iskustvo učenja i da ispunite kalendar društvenim obavezama. Takođe, ćete uživati u naletu visoke mentalne energije koju možete primeniti na proveru skoro svih obaveza, naročito ako to uključuje interakciju sa drugima.

Bik

Razjasnite cilj koji želite da postignete u vezi sa prihodima. Ako niste sasvim sigurni kako da rasporedite novac konsultujte se sa svojim čulima i intuicijom. Isprobajte bilo kakvu vežbu koja pojačava pažnju jer bi vam to moglo biti od pomoći. Moći ćete da odredite novi put ka uspehu.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Mlad Mesec u vašem znaku će vas pozvati da istražujete i negujete sliku o sebi, identitet, perspektivu i samopouzdanju. Bez obzira da li ste želeli da prilagodite nešto u vezi sa načinom na koji predstavljate svoje najveće i najsmelije ideje ili eksperimentišete sa svojim izgledom, ovo je vaša prilika da zablistate. Veoma je važno da osećate sebe.

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Rak

Ovo bi mogao biti mirniji, meditativniji trneutak od ostalih lunarnih događaja. Vreme je da brinete o svom psihološkom blagostanju i da budete sigurni da imate dovoljno vremena izdvojenog za aktivnosti koja vam prijaju. Možda ćete shvatiti da bi posvećenost novom planu imalo koristi za vas na više načina.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Mlad Mesec u Blizancima će istaći vašu želju da se osećate povezanije sa grupom prijatelja ili kolegama. Bićete motivisani da steknete nove prijatelje ili da svoje veštine pružite timskom radu koji vam omogućava da se osećate kao da doprinosite nečemu izvan sebe. Svaki pokušaj će ponuditi efekte odjeka koji bi takođe mogli pozitivno uticati na vaše dugoročne želje.

Devica

Iskoristite današnju energiju da se fokusirate na širu sliku koju želite da istražite, a potom preduzmite praktične korake ka postizanju, Device. Bez obzira da li ste želeli da steknete neka priznanja ili da preuzmete vodeću ulogu ili da ostavite svoj trag na neki drugi način.

Članak se nastavlja posle reklama

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Vaga

Mlad Mesec će nastupiti u vašu zonu visokog učenja i avanture, ohrabrujući vas da izađete iz svoje zone udobnosti i prihvatite potpuno novi put koji širi horizont. Mogli biste da se osećate nemirno, kao da vas vaša tipična svakodnevna rutina trenutno ne zadovoljava. Prilagodite se svom osećaju i razmislite o potezima koji bi mogli da se pokažu zadovoljovajućim bez obzira da li to unapređuje vaše veštine, blisko sarađujete sa mentorom ili putujete.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ovaj mlad Mesec predstavlja priliku da započnete potpuno novo poglavlje kada su u pitanju vaše emocinalne veze. Možda ste željni da iskreno podelite svoja najdublja osećanja ili da razgovarate o važnom poduhvatu i vezi sa novcem. Kojim god putem da krenete, postavićete temelje da se osećate još više sinhronizovano sa nekim posebnim.

Strelac

Vaš fokus će biti na uparivanje sa voljenom osobom, kolegom ili prijateljem da biste radili na zajedničkom cilju. Možda će vam biti lakše nego inače da upoznate nove ljude, pregovarate o ugovorima ili započnete hrabar plan. Bićete još svesniji toga koji su vaši odnosi recipročni i za koje će biti potrebno malo više rada da biste do toga došli.

Jarac

Vreme je za wellness i brigu o svakodnevnoj rutini, Jarčevi. Usmerite svoje prepoznatljivu marljivost u konkretne rezultate, posebno ako imate osećaj da ste uspešniji i da ste na pravom putu sa svojim vežbama uma i tela. Ako ste želeli da pojednostavite svoj raspored ili svoj zdravstveni režim podignete na viši nivo, sada možete postaviti moćnu nameru.

Članak se nastavlja posle reklama

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Vodolija

Vaša želja da budete spontani i bezbrižni će neminovno porasti. Pauza u svakodnevnim obavezama kako biste proveli više vremena sa svojim najbližima može učiniti čuda za vaš duh. Želećete da se povežete sa voljenima i prijateljima izražavajući se umetnički. Možda ćete takođe biti skloniji da govorite iz srca.

Ribe

Imate lepu priliku da započnete nove tradicije sa svojim najmilijima ili vodite smislene razgovore koji daju isceliteljski ton vašoj porodici. Pošto se ovaj sektor bavi i vašim emocionalnom blagostanjem, možda ćete dobro istražiti koja osećanja vam stvaraju problem. Ono što naučite bi moglo pomoći da stvorite osećaj sigurnosti.

Zinkevych/GettyImagesPlus