Neptun kreće direktno u sredu: Kako će se to odraziti na nas u sledećih 7 meseci?

by | decembar 4, 2023
Neptun kreće direktno

Neptun kreće direktno 6. decembra i u tom pravcu će biti sve do 2. jula 2024. godine. Šta to znači za nas, pročitajte u tekstu.

Planeta fantazije, podsvesti i isceljenja zvana Neptun nalazi se u Ribama i uticaće na nas na veoma misteriozan način. Kada ova planeta krene direktno, svi predstavnici Zodijačkog kruga će se osećati kao da je sve moguće. Međutim, horoskop poručuje da je važno znati šta je istina, a šta laž.

Neptun kreće direktno: Šta to znači za nas?

Tokom svog retrogradnog kretanja u kom se kretao od juna, Neptun je od nas zahtevao oštre provere stvarnosti. Sada će on ponovo omogućiti intuitivnije snove i fantazije u našim životima. Međutim, Neptun je takođe i simbol prevare i bekstva.

Neptun će biti u Ribama do početka 2026. To je veoma snažna pozicija za Neptun koja daje empatiju, razumevanje, ali i niz mogućnosti. Ipak, ključno je da u sledećem periodu umete da prepoznate razliku između snova i stvarnosti. Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak.

Ovan

Inspiracija će ponovo biti na vašoj strani. Neptun će vam slati energiju koja će podstaći vašu duhovnost. Umesto da se povučete u sebe za čim ste imali poriv u retrogradnom periodu, sada je vreme da podelite ono što osećate i u šta verujete. Dajte glas svojim snovima.

Bik

Period retrogradnog Neptuna vam je ukazao na to ko su vaši najverniji prijatelji. Ovaj tranzit će učiniti da budete posebno empatični i da imate razumevanje za druge osobe. Osim toga, preporučljivo je da provodite vreme sa osobama koje podstiču vaše snove.

Neptun kreće direktno: Blizanci

Direktno kretanje Neptuna će imati poseban uticaj na vašu karijeru i ciljeve. Kada Neptun podstakne maštu, teško će vam biti da se vratite u poslovnu rutinu i raspored. Međutim, nemojte se prepustiti ovoj energiji. Imate moć da poboljšate svoj profesionalni život.

Rak

Veoma je važno da ni u šta ne uskačete na brzinu. Neptun će vas podstaći da sanjate o novim iskustvima i prilikama, ali pre nego što donesete odluke, dobro razmislite. U prethodnom periodu ste mogli naučiti da je strpljenje zlata vredno. Pažljivo birajte svoj put.

Lav

Tema odanosti i lažnih obećanja će nastaviti da vas opterećuje i kad Neptun krene direktno. Međutim, vaše iskreno srce će koristiti prilike da u svaku fantaziju unese jasnoću. Vodite računa o sebi i slobodno budite sebičniji u narednom periodu. Tek tada će stvarnost postati jasna.

Devica

Za vas razmišljanje o željama svakako nije karakteristično, ali ćete možda želeti da budete pozitivniji i optimističniji tokom vremena. Ovo se posebno odnosi na vaše veze sa najbližima. Ono čemu se nadate u ovim vezama može biti stvarnost ako otvorite svoje srce.

Neptun kreće direktno: Vaga

Čini se da je previše lako vratiti se u fantazije pod ovakvim nebom. Ali budite veoma pažljivi da se ne zavaravate sa svojim zdravljem i važnosti rutina. Retrogradno kretanje ove planete vam je ukazalo na važnost dnevne ravnoteže. Prepuštanje zdravlju i brizi o sebi je trenutno ključno.

Škorpija

U prethodnom periodu ste sigurno postigli ravnotežu između kreativnosti i stvarnosti. Kako Neptun ponovo kreće direktno, može se pokazati veoma teškim da održavate svoje pažljivo osmišljene kreativne poduhvate. Koristite intuiciju da povratite svoju inspiraciju.

Strelac

Potencijal je veoma važna reč za Strelčeve. Međutim, od ključnog je značaja da umete da prepoznate razliku između potencijala i onoga što je zaista moguće. Ukoliko vam drugi daju konstruktivan savet, iskoristite ga. Koristite svoju mudrost i strateški usporite tražeći istinu u mogućnostima.

Jarac

Vaša sezona je pred vratima, a Neptunov tranzit može da vas uznemiri, naročito u vezi sa načinom na koji se izražavate. Komunikacija može izgledati sve sanjivije i lažljivije, a to je nešto što vam neće prijati. Iskoristite pragmatizam koji je karakterističan za vas i budite otvoreni.

Neptun kreće direktno: Vodolija

Stabilnost će vas dozivati u snovima. Neptunova direktnost će vam usaditi potrebu za svakodnevnom sigurnošću na finansijskom planu. Oslonite se na svoju čvrstu prirodu tokom ovog vremena. Imate moć da vidite bilo šta, vodeći snove u stvarnost. Ipak, izbegavajte da se služite prečicama.

Ribe

Neptun koji će krenuti direktno u vašem znaku, može vas u početku ostaviti tužnim. Vaš planetarni vladar vas je gurao u introspekciju u kojoj ste mogli i da lažete sami sebe. Svet fantazija se vraća, ali će učiniti da se osećate prazno. Vi znate ko ste i prihvatite to!

finwal/GettyImagesPlus