Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra: Venera u Škorpiji će uneti nervozu u ljubavne odnose

by | 3 decembra, 2023
Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra će obeležiti ulazak Venere u znak Škorpije u ponedeljak. Ovo će blagotvorno delovati i na ovaj znak, ali i na druge vodene znakove.

Zahvaljujući prelasku Venere u Škorpiju, Lavovi će imati priliku da zablistaju u društvu, menjajući percepciju o sebi kod bliskih ljudi. Vodolije će biti sigurnije u oblasti ljubavi i odnasa, Rakovi će konačno shvatti da sreća u potpunosti zavisi od njih samih. Što se tiče Škorpija, one će uspeti da shvate da u životu imaju mnogo više radosti i prijatnih trenutaka nego što se čini.

Trigon Venere i Saturna 5. decembra će biti od pomoći Jarčevima, Vodolijama i Bikovima da realno sagledaju svoje poslovne prilike. Međutim, ovaj tranzit će biti nepovoljan za zdravlje jer će izazivati prehlade i pojačati hronična oboljenja štitne žlezde. Ovo će biti dobar dan za ulazak u brak, a Ribe i Vage imaju priliku za novu vezu.

Trigon Merkura i Jupitera u drugom delu nedelje označiće početak perioda razumne praktičnosti i stvarnih ideja. Oni koji se bave trgovinom i finansijskim transakcijama će imati priliku da napreduju. Blizanci, Device i Strelčevi će uspešno rešavati sve probleme na profesionalnom planu. Da biste poboljšali zdravlje, provodite što više vremena na otvorenom.

Neptun 6. decembra kreće direktno i označava početak perioda u kom ćemo se odlobađati od iluzija. Pojaviće se više izvesnosti, jasnoće i razumevanja i svesti u životu. Ribe i Strelčevi će krenuti u ostvarenje nekih svojih životnih ciljeva, a Bikovi i Jarčevi moći će u potpunosti da pokažu svoje kreativne sposobnosti.

Nedelja će se završiti opozicijom Venere i Jupitera. Ovaj tranzit preporučuje oprez kada je u pitanju ulaganje i trošenje novca. Putovanja treba odložiti za povoljnije aspekte. Povećana senzualnost bi mogla izazvati neverstvo ili sukobe u vezama zasnovane na ljubomori, naročito kada su u pitanju Vage, Bikovi, Ribe i Strelčevi. Moraju se potruditi da odole iskušenjima.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra

Ovan (21. mart – 20. april)

Ova nedelja će za vas predstavljati uragan emocija na romantičnom planu. Oni koji su sami će dobiti nove udvarače što će ih staviti pred donošenje komplikovane odluke. Prvi deo nedelje biće ispunjen poslovnim izazovima, dok će se u drugom delu nedelje sve primiriti. Na finansijskom planu su moguće nove prilike za zaradu. Zdravlje će biti dobro.

Bik (21. april – 20. maj)

Početkom nedelje Bikovi će biti zauzeti razmišljanjima o krhkosti postojanja, ali će se, kako nedelja bude odmicala, aktivno uključiti u procese rešavanja gorućih problema. Rodbina i prijatelji će zahtevati povećanu pažnju. Na profesionalnom planu, predstavnici ovog znaka će morati da rade prekovremeno koristeći i vikend. Na ljubavnom i zdravstvenom planu će sve biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra: Blizanci (21. maj – 20. jun)

U narednim danima, Blizanci bi se mogli susresti sa neobičnim i mističnim pojavama koje će teško racionalno objasniti. Poslovna sfera će biti veoma uspešna u prvoj polovini nedelje. Izbegavajte primamljive investicione ponude jer će se većina njih pokazati kao neisplative ili potpuno nelegalne. Oni koji uspu da se odupru iskušenjima druge stran eće imati stabilan odnos u vezi. Zdravlje će biti dobro.

Rak (21. jun – 22. jul)

Pred Rakovima je vrlo teška nedelja jer će biti ispunjena različitim događanjima. Dok će neuspesi biti zamenjeni uspesima, inspiraciju će zameniti melanholija. Konstantne emotivne promene koje vas očekuju će vas iscrpiti. Da biste povratili energiju, vikend provedite sa porodicom ili u prirodi. Okružite se pozitivnim ljudima da biste lakše pregurali nedelju.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će početkom nedelje moći da se pronađu u centru pažnje u novom društvu ili životnoj sredini. Neki predstavnici znaka će imati inspiraciju za nova kreativna dostignuća i moći će da naprave nešto neobično i privlačno. Oni koji se bave finansijama će moći da izvrše uspešne transakcije tokom prve polovine nedelje. Na romantičnom planu ćete se susretati sa živim emocijom i popularnošću.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će tokom cele nedelje biti uronjene u probleme na profesionalnom planu. Moraćete da rešavate ne samo svoje probleme već i da pružite značajnu pomoć svojim partnerima i zaposlenima. Međutim, dobri rezultati će biti vidljivi tokom vikenda. Na romantičnom planu će se usamljenim predstavnicima znaka pojaviti neko nov u životu. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

U narednim danima, Vagama će u fokusu biti odnos sa partnerom. Poverenje, briga, toplina i poštovanje će doći u prvi plan. Na poslu će se od vas zahtevati više truda tokom druge polovine nedelje. Zahvaljujući dobroj finansijskoj situaciji, imaćete uzbudljive planove za vikend. Moguće su prehlade i pogoršanja hroničnih tegoba.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će nedelju provesti u aktivnom režimu. Oni koji se bave trgovinom, naukom i društvenim projektima će imati priliku da se dokažu. Na romantičnom planu su moguće neočekivane promene zahvaljujući pojavi novih udvarača. Finansije će se popraviti u drugoj polovini nedelje donoseći prijatna iznenađenja. Oni koji pate od vremenskih prilika, treba da obrate pažnju na zdravlje.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će imati veoma zanimljivu nedelju. Promene koje će se dešavati, biće uzrokovane vašim unutrašnjim stanjem. Predstavnici znaka će promeniti odnos ne samo prema svom radu, nego i prema bliskim ljudima. Dobro finansijsko stanje će omogućiti Strelčevima da naprave dugo planirane kupovine krajem nedelje. Zdravlje će biti stabilno ako budete izbegavali prejedanje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će ove nedelje biti veoma zauzeti generisanjem kreativnih ideja. Ovo će se odraziti ne samo na njihovu karijeru, već i na hobije. Neki predstavnici znaka će se odlučiti na promene o kojima su dugo maštali. Finansije će biti stabilne, a na romantičnom planu su moguća nova poznanstva sa potencijalnim partnerima. Zdravlje će vam obezbediti visok nivo energije.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će svoju energiju usmeriti na profesionalnu sferu. Oni koji se bave privredom i koji imaju svoje organizacije će početi da rade na njihovoj reformi. Tokom početka nedelje su verovatna poslovna putovanja, a u drugom delu ćete se verovatno baviti papirologijom. Vreme provedeno sa porodicom će vam pomoći da se izborite sa aktuelnim problemima. Finansije i ljubav će biti stabilni. Zdravlje će biti dobro, ali su moguće prehlade.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ljubav će zauzeti prvo mesto na listi prioriteta Riba. Međutim, to ne mora da znači da će sve biti bajkovito. Javlja će se ljubomora i moguće je poprilično agresivno raspoloženje koje nije tipično za predstavnike ovog znaka. Na profesionalnom planu ćete morati da se mnogo potrudite. Finansije će biti stabilne, pa ćete moći da portošite pristojne iznose na sebe i svoje želje. Zdravlje će biti odlično.

CentralITAlliance/GettyImagesPlus