U sredu počinje sezona Ovna 2024: Šta nam to donosi?

by | mart 18, 2024
sezona Ovna 2024

Sve ukazuje na početak proleća, a tu je i sezona Ovna 2024. koja nam to potvrđuje. Sezona počinje u sredu 20. marta.

Ovan je prvi znak horoskopa i on oduvek briše sve i daje vam snagu da prihvatite nove početke. Ova sezona će biti puna haosa i promena. Biće neophodno da slušate svoje srce i da zaronite u okean emocija koji se nalazi ispod površine. Neki predstavnici znakova će uspeti da stave tačku na određene stvari, a drugi će obnoviti odnose iz prošlosti. Međutim, u svemu ovome, nemojte zaboraviti na ljubav prema sebi.

Kako će sezona Ovna 2024. uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

Kada se vaša sezona završi, određeni aspekti vaših odnosa bi mogli izgledati veoma drugačije. Sezona bi mogla započeti sa tim da se osećate usamljeno. Kako vreme bude odmicalo, veoma je moguće da napustite vezu koju ste prerasli. To bi takođe moglo da vam ukaže na to na šta treba da obratite pažnju u vašim odnosima. Ako se budete osećali zbunjeno, možda je vreme da ponovo razmislite o tome zbog čega nešto radite.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Ulozi su sve veći kako vreme odmiče, a u ovoj sezoni ćete imati osećaj kao da se vozite na rolerkosteru. Moguće je da ćete preispitivati sa kime provodite vreme i sa kim se družite. Ovo će biti povoljan period i za to da se oslobodite nezdravih navika, kao i za samorefleksiju. Možda ćete otkriti nevidljive istine koje su duboko zakopane u vama. Stavite tačku na sve nezavršene procese.

Sezona Ovna 2024: Blizanci

Možda ćete se osećati nesigurno u svojim dostignućima, ali podjednako inspirisani da postavite temelje za dugoročni razvoj karijere. Moguće je da ćete dobiti inspiraciju za putovanja, da se vratite u školske klupe ili da postanete nečiji mentor. Kada uđemo u april, možda ćete doći u nezgodne društvene interakcije sa ljudima. Možda je vreme da ponovo razmislite sa kim provodite vreme.

Rak

Vaša karijera će u ovoj sezoni zauzeti centralno mesto. Iako će vam ovo prijati, zapamtite da vaša karijera nije svrha već samo sredstvo izdržavanja. Moguće je da ćete se suočavati sa problemom sa autoritetom koji će ostati nerešeni. Ako primetite neku temu koja budi vašu radoznalost, posvetite joj se. Takođe, dobro razmislite o tome šta želite da delite sa svetom, a što je neophodno da ostane samo vaše.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Tokom ove sezona ćete praviti intelektualna otkrića. Takođe, možda ćete sagledati vaše odnose na drugačiji način uzimajući u obzir balans davanja i uzimanja, kao i kada su u pitanju finansijska ulaganja. Neki razgovor ili trač koji čujete bi mogli da promene vašu perspektivu o svemu. Takođe, moguće je da ćete želeti da ponovite određena iskustva i da se vratite diskusijama koje ste napustili.

Devica

Sezona Ovna bi za vas mogla značiti potpuno novi nivo dubine i intenziteta. Kada su odnosi sa vašim partnerom u pitanju, možda ćete morati da se pozabavite time šta je potrebno da bi vaša veza uspela. Oslobodite se navika koje vas sprečavaju da održite dugoročnu posvećenost. Tokom ove sezone ćete biti primorani da izmirite dugove i da se nosite sa neispunjenim obećanjima. Kako se sezona bude bližila kraju, možda ćete biti primorani da izlečite probleme poverenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Sezona Ovna 2024:Vaga

Sezona Ovna će naglasiti vaše odnose sa partnerom primoravajući vas da se potrudite da stvorite još veću ravnotežu i da koristite diplomatiju. Možda je vreme da zamenite nestabilne navike onima koje vam pružaju stabilnost. Tokom ovog vremena ćete možda prihvatiti promene u svom životu koje su možda van vaše kontrole, ali ćete imati mnogo opcija za kako da odgovorite na ove promene. Možda ćete oživeti kontakt sa bivšim ljubavnicima.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Vrlo je verovatno da ćete tokom ove sezona raditi veoma naporno. Iako je dobra produktivnost odlična, zapamtite da prvo vodite računa o sebi. Možda ćete morati da se pomirite sa činjenicom da mnoge stvari koje izgledaju dobro nisu nužno dobre za vas. Takođe, možda je vreme da razmislite o svojoj rutini: Da li su vam potrebne inovacije? Stavite sebe na prvo mesto.

Strelac

Početkom ove sezone ćete se boriti sa stvarima povezanim sa srcem. Imaćete želju da rasplamsate vatru u svom srcu. To bi vas moglo navesti da donesete ozbiljne odluke o svom privatnom životu, primoravajući vas da odrastete. Nakon što uđete u april, vaše srce može preuzeti kontrolu nad glavom, vraćajući vas u kontakt sa nekadašnjim plamenom i stvarajući neizvesnost u vašem romantičnom životu.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Sezona Ovna 2024. će imati veliki uticaj na vas dodirujući sentimentalnu stranu vaše ličnosti. Moguće je da ćete poraditi na odnosima sa rođacima. Ovo je dobar način da ojačate ono što vam povezuje sa onima koji vas okružuju. Poradite na tenzijama koje postoje u ovom odnosu. Vreme je da oslobodite snove i promenite način na koji se predstavljate javnosti. Možda ćete napustiti stare perspektive i zameniti je razumevanjem koje će vam otvoriti nove puteve.

Sezona Ovna 2024: Vodolija

Vaš društveni život će biti posebno užurban sada kada je stigla sezona Ovna. Ne upoređujte se sa drugima, jer nikada ne znate kako izgleda nečija priča. Ne osuđujte sebe ako se ne osećate dostojni nečega što je za nekog drugog veoma prirodno. Nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti, posebno ako znači da rastete. Budite strpljivi sa sobom jer ćete u suprotnom biti skloni da kažete pogrešnu stvar u pogrešno vreme.

Ribe

Tokom ove sezone, možda ćete otkriti načine da povećate svoj prihod ili potrošite svoj novac u skladu sa tim. Međutim, zapamtite! Za najbolje rezultate je potrebno vreme. Možda ćete biti primorani da računate na neke stvari koje uopšte neće biti stabilne. Prestanite da vršite pritisak na sebe jer je vera u sebe jedini način da stignete tamo gde želite, Ribe. Niko nije savršen i budite svesni da nas naše nesavršenosti čine drugačijim.

Članak se nastavlja posle reklama
FotografieLink/GettyimagesPlus