Venera u Lavu 2024: Planeta menja znak u četvrtak, a evo šta to znači za nas

by | jul 9, 2024
Venera u Lavu 2024

Venera u Lavu 2024. donosi atmosferu emotivno malo lakšu za razliku od prethodnog perioda, a zabavu će staviti u prvi plan. Ona će tu biti do 4. avgusta.

Način na koji zarađujete novac, šta smatrate lepim i prijatnim, kao i dinamika vaših odnosa uskoro će dobiti dinamičan, strastven zaokret kao rezultat Venere prelaska u Lava, fiksni vatreni znak. Kada je Venera u Lavu, verovatnije je da ćete svojim voljenima ponuditi velike gestove naklonosti, bilo da su to ekstravagantni pokloni ili preterane izjave ljubavi. Ovo će biti divan trenutak za negovanje vašeg odnosa sa samim sobom, davanje prioriteta brizi o sebi.

Šta vam donosi Venera u Lavu 2024?

Ovan

Venera će zaći u vaš romantični sektor i to će učiniti da dobijete nalet energije koja voli zabavu i samoizražavanje. Ovo je idealno vreme da zaronite u umetničke poduhvate. Takođe, ne bi bilo loše da razgovarate sa bliskim osobama o svojim osećanjima. Tako ćete doći u sklad sa svojim unutrašnjim detetom više nego ikad.

Članak se nastavlja posle reklama

 Bik

Ovo će za vas biti opušten period ispunjen druženju sa porodicom. Budite slobodni da se zavalite na kauč, brinete o svojoj bašti ili da se prosto povežete sa svojim najmilijima kroz kuvanje zajedničkih recepata. Možda ćete želeti da se kreativno izrazite, a angažovanje voljenih u tom pravcu će biti dobitna kombinacija.

Venera u Lavu 2024: Blizanci

Venera će preći u vaš sektor komunikacije koji je povezan sa vašim znakom, pa će vam ovo posebno prijati, Blizanci. Osim toga, imaćete napad radoznalosti i potencijalno ćete imati svoj izbor mogućnosti za učenje u kojima ćete najviše uživati ako se povežete sa ljudima. Ako ste hteli da odete na kratko putovanje, nemojte se predomišljati. Prijaće vam.

Rak

Ovo će biti period kada ćete razmišljati o tome kako da iznesete svoje veštine na sto da biste poboljšali svoj prihod. Razmišljanje o načinima kako da se kreativno izrazite kako biste povećali svoju zaradu može biti posebno produktivan način da iskoristite ovu energiju. Budite sigurni da se fokusirate na mogućnosti koje su najviše u skladu sa vašim vrednostima.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Venera u vašem znaku će vas učiniti ponovo spremnim da budete u centru pažnje i da budete jaki u svom osećaju sebe, čak i sigurniji nego obično. Zaslužujete da magnetizujete svoje želje. Bićete zaista harizmatični i skloni da pojačate svoj lični stil i da se izrazite na veoma zabavan način. Kao rezultat, mogli biste da lako zaradite aplauz i da ispunite dane bezbrižnijom zabavom.

Devica

Bićete skloni da se pozabavite duhovnošću, a da vaš ljubavni i društveni život držite skrivenim samo za sebe, Device. Ovo će takođe biti divan period za postavljanje svom mentalnog i emocionalnog blagostanja na prvo mesto i centar za prijatne i temeljne aktivnosti. Šetnja, restorativna joga i meditacija će vam biti prijatne.

Članak se nastavlja posle reklama

Venera u Lavu 2024: Vaga

Ovaj tranzit će pojačati vašu želju da se povežete i sarađujete sa prijateljima i kolegama. Iako generalno volite da radite jedan na jedan sa drugima, osećaćete se kao deo tima tokom ovog tranzita. Možete otkriti da negovanje vaših postojećih platonskih odnosa dolazi organski, kao i stvaranje novih prijatelja i veza. Nemojte se iznenaditi ako vam to pomogne da unapredite lične i dugoročne težnje.

Škorpija

U narednom periodu ćete biti fokusirani na svoj profesionalni put i sposobni da ostavite priličan utisak na nadređene i na vaše kolege. Ako ste želeli da date ambiciozan predlog ili da stupite na poziciju sa većom odgovornosti, sada je prilika da izrazite svoje želje jer su velike šanse da će biti dobro prihvaćene. Takođe, ovaj tranzit će pojačati i unutrašnji osećaj intenziteta.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Venera će sada ući u vašu avanturistički zonu što je za vas mnogo ugodnije iskustvo. Vaša tipična želja za lutanjem bi mogla biti pojačana, a vi ćete želeti da uključite svoje najbliže u bilo kakve napore da raširite krila, vidite nove prizore i upijate znanja. Ako planirate redovno druženje ili opuštajući vikend sa značajnom osobom, davanje prioriteta iskustvima učenja i mogućnostima za nove perspektive će svemu dodati novu čar.

Jarac

Tokom ovog perioda, želećete da vodite smislene razgovore i da budete otvoreni povodom svojih osećanja. Ne samo da ćete moći da govorite o svojim najintenzivnijim emoijama, već ćete možda otkriti da je ovaj period pogodan za izražavanje vaših seksualnih želja. Pošto ova zona uključuje i zajedničke resurse, moguće je da ćete diskutovati sa partnerom povodom finansijskih ciljeva.

Članak se nastavlja posle reklama

Venera u Lavu 2024: Vodolija

Venera će zaći u vaš sektor partnerstva, Vodolije. Osećaćete se manje raštrkano i više fokusirano na prelivanje energije u vreme povezivanja jedan na jedan. Ako postoje emocionalni problemi sa prijateljem ili voljenom osobom, sada biste lakše mogli da pregovarate. Ako delite ambiciozne ciljeve, ovo je zlatna prilika za razmišljanje i strategiju kako da promenite svoje ličnne snage.

Ribe

Veoma je važno da možete da usmerite sebe i kada je najveća gužva. Želećete da budete društveniji dok se bavite svojim obavezama, pa uključite prijatelje ili voljene osobe u svoje zadatke ili na čas vežbanja koji ste želeli da isprobate. Možda ćete otkriti da ovaj tranzit omogućava živahnije ćaskanje sa kolegama, što će svakodnevno radno iskustvo učiniti lakšim.

FlamingoImages/GettyImagesPlus