Četiri znaka koja pate posle raskida

Uobičajena je pojava za ova četiri znaka je da pate posle raskida. Tek kada izgube partnera oni shvate da ne mogu da žive bez njega.

by | 24 juna, 2023
Četiri znaka koja pate posle raskida

Uobičajena je pojava za ova četiri znaka je da pate posle raskida. Tek kada izgube partnera oni shvate da ne mogu da žive bez njega. Dakle, ako ste bili u vezi s jednim od ovih znakova i ako ste raskinuli, znajte da je patio za vama.

Četiri znaka koja pate posle raskida

Astrolozi veruju da od svih znakova zodijaka, ova četiri znaka najviše pate kada se okonča romansa:

Četiri znaka koja pate posle raskida: Blizanci

To je znak koji ne može 100% da ceni ono što trenutno ima. Dok je u vezi, ne ume da ceni to što ima i sve uzima zdravo za gotovo. On pušta partnera da bude slobodan i opušten, zbog čega se nada da neće patiti ako raskine. Blizanac misli da može dobro da se provede čak i kada nije u vezi. Ali to nije slučaj jer tek kada nekog izgubi, ume da ga ceni.

Rak teško podnosi raskid

Jedan od četiri znaka koja pate posle raskida je i Rak. On živi i hrani se emocijama. Kada je u vezi, on je umiljat, privržen, ali ponekad ne ume da ceni koliko bi trebalo osobu koju ima pored sebe. Tek kada raskine, kada izgubi tu osobu, keće njegova patnja. I ne samo to, Rak će provoditi dane sećajući se lepih trenutaka s tom osobom. I tada počinje njegova velika dilema da pokuša da obnovi vezu. Tada se bacaka po podu i uvikuje:” Vrati se ili barem zovi.“

Strelac ume jako da pati

Da, dobro ste poročitali. Iako nikada to ne biste očekivali od ovog znaka, Strelac ume jako da pati. Iako je avanturista, voli da ima neku svoju sigurnu luku i osobu koja će mu pružiti oslonac. Naravno, sve to uzima zdravo za gotvo. Ali, kada raskine, on neprestano analizira gde je pogrešio i zašto se završila veza. Tada se kaje, ali šta mu vredi.

Vodilija se plaši vezivanja

Vodolija živi u svom svetu, veliki je individualac. Ali, i ona spada u četiri znaka koja pate posle raskida. Što se više vezuje za osobu, to počinje da ga plaši. I dok je u vezi stalno se preispitiva da li treba da je napusti. Kada konačno to učini, već posle kratkog vremena počinje da pati. Tek tada Vodolija shvata da nije dovoljno cenila ono što je imala.

Dijana ŠkorićFinn Hafemann / gettyimages.com