Finansijski horoskop za proleće 2023: Koji znaci mogu da očekuju priliv novca?

by | 7 marta, 2023
finansijski horoskop za proleće 2023

Prolećna sezona, kada je finansijski horoskop u pitanju, donosi poprilično lepe vesti za određene horoskopke znakove. Evo koji znaci mogu da očekuju značajniji priliv novca…

Finansijski horoskop za proleće 2023:

Ovan (21. mart – 19. april)

U martu će biti manjih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će vam doneti prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi posao za sebe, što će dovesti do novih prihoda.

Bik (21. april – 20. maj)

Mart najavljuje promene. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će nove prilike da se otvore i poprave vam finansije. Maj će vas obradovati povišicom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

U martu ćete morati prilično naporno da radite, , inače će  prihoda biti manje. U aprilu vas takođe čeka priličan angažman, ali on vodi novom izvoru prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.

Rak (21. jun – 22. jul)

Mart je odlično vreme za pregled tekućeg projekta.  U aprilu morate pokazati razboritost i prilagoditi se visokim rashodima. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti: čeka vas priličan prihod!

Lav (23. jul – 22. avgust)

U martu situacija neće izgledati blistavo, preti opasnost od gubitka nekih poslova i prihoda. Zato, u aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da se ne oslanjate na mišljenje okoline. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za neke kreativne projekte, ali morate se držati budžeta. Budite disciplinovani kada je novac u pitanju.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

U martu će vaš autoritet početi da raste, nadređeni će vas slušati. April će doneti neočekivana iznenađenja i poklone. U maju će vam neko iz okruženja pružiti finansijsku podršku.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

U martu će vam razboritost pomoći da izbegnete teške greške. U finansijskim stvarima, ne obezirite se na emocije. April će vas obradovati novim idejama i alternativnim rešenjima. U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cenite ono što ste već postigli.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

U martu treba da iskoristite sposobnost logičnog razmišljanja i promišljanja svojih postupaka. U aprilu ćete imati priliku da se oslobodite viška obaveza i promenite situaciju. U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća obećavaju veliku zaradu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

U martu iskoristite vreme za izgradnju poslovnih odnosa. April će doneti inovativne misli, a vi možete početi da privlačite dodatne resurse. U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će doneti prilične bonuse.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mart će vas obradovati pozitivnim aspektima, ali izbegavajte nepotrebnu ekstravaganciju. U aprilu će vam najbolja opcija biti saradnja sa novim partnerima. Maj nije stabilan po pitanju novca, ali ne treba preterano da se brinete.

Ribe (19. februar – 20. mart)

U martu ne bi trebalo da donosite nikakve velike odluke. U aprilu ćete imati priliku da postignete finansijsku harmoniju. Radite na svom imidžu. Maj će vamd oneti zadovoljstvo i profit.

CheeSiongteh/GettyImagesPlus