Ovih 5 horoskopskih parova se uopšte ne slažu u krevetu!

Ovih 5 horoskopskih parova se uopšte ne slažu u krevetu! Čak i ako pokušaju imaće jedno od najgorih najintimnijih iskustava u svom životu.

by | 26 avgusta, 2023
Ovih 5 horoskopskih parova se uopšte ne slažu u krevetu!

Ovih 5 horoskopskih parova se uopšte ne slažu u krevetu! Čak i ako pokušaju imaće jedno od najgorih najintimnijih iskustava u svom životu.

Nije malo parova koji su raskinuli zato što im ljubavni čin između njih nije značio apsolutno ništa. Oni nikada nisu dostigli vrhunac. I nije stvar u tome da je on bio loš ljubavnik ili je ona bila hladna ljubavnica, već da jednostavno njihova kombinacija nije bila dobra.

Horoskopski parovi koji se ne slažu u krevetu

U nastavku ćete videti koji horoskopski parovi uopšte nisu prikladni za seks, ili će – da budemo precizniji – imati intimna iskustva kojih se neće rado sećati.

Bik i Strelac

U spavaćoj sobi će biti stalna bitka. Naime sebičnost prisutna u svakom od njih i svako samo gleda kako da on bude zadovoljan u seksu, a ne kako će jedni drugima pružati zadovoljstvo. Njihov seks je osuđen na totalni neuspeh.

Škorpija i Vodolija

S jedne strane, Škorpiji su potrebni strast i erotika da bi funkcionisala u seksu, a sa druge strane Vodolija to vidi mnogo opuštenije i radiće to bez inhibicija ili jakih emocija. Sve ovo može dovesti do toga da svako od njih doživi neprijatno seksualno iskustvo.

Devica i Lav

Nijedno od njih neće biti dobro u seksu jer jednostavno nisu „kliknuli“, tako da se definitivno ne slažu u krevetu. Oni ne mogu da pruže jedno drugom sve što je potrebno. U stvari, Devica se ponekad može osećati napadnutom ili „poniženom“ u krevetu od strane Lava. Dok će Lav ostati sa osećajem da bi mu bilo bolje sa… frižiderom.

Jarac i Jarac

Među parovima koji se ne slažu u krevetu, oni su najgora kombinacija. Pošto jedno ne može pomoći drugom da se oslobodi, da oslobodi strast koju potiskuje u sebi – oboje će se osećati zarobljeno i sputano. Seks između dva Jarca je dosadan i najverovatnije će požaliti na utrošeno vreme koje su proveli zajedno u krevetu.

Harbucks / gettyimages.com