Horoskopski znaci svekrve i snaje: Ovo su najbolje i najgore kombinacije

by | 13 jula, 2023
Horoskopski znaci svekrve i snaje

Odnos svekrve i snaje je uvek tabu tema, iako ponekad nema razloga za to. Međutim, horoskopski znaci svekrve i snaje mogu mnogo da utiču na ovaj odnos.

Horoskopski znaci svekrve i snaje: Kakav odnos imate?

Da li vam je svekrva najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj? Najbolje slaganje ili najveće neslaganje mogu proizaći iz činjenice da su vaša dva horoskopska znaka kompatibilna ili da se uopšte ne slažu. Najskladnije veze proističu ako ste vi i vaša svekrva u znacima koji pripadaju istom elementu, pa su vam misaoni procesi, energija i život na istom nivou.

Vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac

Ako vaša svekrva i vi spadate u bilo koji od ova tri znaka, velike su šanse da žete uživati u avanturama života i da nećete biti umešani u sitne svađe. Sa vama dvema nikada neće biti dosadno.

Zemljani znaci: Bik, Devica i Jarac

Ukoliko ste obe pripadnice zemljanih znakova, divićete se međusobnom utemeljenom, praktičnom i stabilnom temperamentu. Ovo će dovesti do poštovanja i organizovanog doma. Možete napraviti sjajan tim.

Znaci Zodijaka svekrve i snaje: Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga i Vodolija

Komunikatori i mislioci Zodijaka deluju hladno i neemotivno, ali istina je da neke stvari vole da zadrže za sebe. Međutim, ovi znakovi će se međusobno podržavati, i mogu biti savršen par.

Vodeni znaci: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znaci su nosioci emocija i osećanja. Ukoliko ste kombinacija vodenih znakova, uvek će postojati izraz ljubavi i osećanja. Uvek će biti spremne da pomognu jedna drugoj i da se podržavaju.

Ovan i Jarac

Ovan bi mogao biti previše otvoren i druželjubiv, dok je Jarac prizemljen i proračunat. Suprotna gledišta ovaj odnos čine teškim.

Bik i Lav

Tvrdoglavost bi mogla biti razlog za svađe u ovoj kombinaciji. Lavovi mogu biti dramatični povodom toga kako se osećaju, dok će Bikovi biti suzdržaniji. Ako se potrudite da tvrdoglavost svedete na minimum, možda ćete i vaš odnos dovesti u normalu.

Horoskopski znaci svekrve i snaje: Blizanci i Devica

Blizanci slobodnog duha koji menjaju odluke na dnevnom nivou bi mogli da izluđuju isplaniranog perfekcionistu Devicu. Beskrajna razlika između znakova bi mogla biti nepremostiva. Ipak, pokušajte sa otvorenom komunikacijom.

Rak i Vaga

Rakovi su veoma emotivni i često mogu da se zatvore u sebe što bi moglo da izluđuje Vage. Sa druge strane, Vaga može delovati hladna prema Raku. Međutim, ako budete bili zahvalni jedna prema drugoj, to bi moglo rešiti probleme između vas.

Škorpija i Vodolija

Ovo su dva znaka sa veoma jakim ličnostima, ali sa različitim misaonim procesima. U ovom odnosu bi nedostatak poštovanja mogao biti problem. Kada nestane takmičarska komponenta, ova dva znaka mogu da koegzistiraju prijateljski.

Znaci Zodijaka svekrve i snaje: Strelac i Ribe

Strelčevi cene svoju slobodu i može osećati da ih Ribe guše, dok bi ribe mogla povređivati netaktičnost Strelca. Međutim, ako se potrude da razumeju jedna drugu, ovaj odnos bi mogao da funkcioniše.

Motortion/GettyImagesPlus