Sezona Bika počinje: Sve o ovom tvrdoglavom i jedinstvenom horoskopskom znaku

by | april 20, 2023
horoskopski znak bik

Veran, ali tvrdoglav znak koji iznad svega ceni uživanje i novac – dobrošli u sezonu Bika

Horoskopski znak Bik (20. april – 20. maj)

Bik je zemljani znak. Kao i njihova nebeska duhovna životinja, Bikovi uživaju u opuštanju u spokojnom, domaćem okruženju, okruženi mekim zvucima, umirujućim aromama i sočnim ukusima. Bikom vlada Venera, očaravajuća planeta koja upravlja ljubavlju, lepotom i novcem. Venerin uticaj Bika čini ovaj zemaljski znak najsenzualnijim u zodijaku: ovi kosmički bikovi su očarani bilo kojom fizičkom manifestacijom udobnosti i luksuza. Zadovoljstvo je neophodno za epikurejske Bikove i oni se osećaju najzadovoljnije kada ih maze. Inače, jedna od erogenih zona je vrat i kada ga dodirujete, on će učiniti sve što želite.

Bikovi su skloni uživanju

Istina je da bi u svom savršenom svetu Bikovi proveli ceo dan kupajući se u kadi prepunoj eteričnih ulja. Istovremeno, ovi zemaljski znaci znaju vrednost novca. Bikovi se ne plaše da zasuču rukave i naporno rade da bi zaradili velike svote. Oni su ambiciozni, fokusirani i otporni i osećaju se najsigurnije kada stalno stavljaju novac na štedni račun.

Kosmički bikovi se bave povraćajem ulaganja (Bik je takođe simbol Volstrita), a Bikovi znaju kako da igraju dugu igru i u profesionalnim i u romantičnim poslovima. Sigurnost je najvažnija za Bikove i svaka pretnja njihovoj stabilnosti će ih sigurno razbesneti.

Bikovi su verni

Kao znak, Bik je fiksan, astrološki kvalitet koji odražava Bikovu postojanu, lojalnu prirodu. Fiksni znaci su odlični u održavanju sistema, a Bikovi daju prioritet doslednosti i pouzdanosti u svim oblastima svog života. Međutim, mora se primetiti da Bik ima malo čudnu reputaciju: ono što Bik doživljava kao posvećenost, drugi često smatraju tvrdoglavošću. Shodno tome, ovi Bikovi se mogu naći u limbu, bilo na poslu, bilo kod kuće i to duže nego što je potrebno samo zato što žele da dokažu da su u pravu. Međutim, uprkos njihovoj povremenoj tvrdoglavosti, Bikovi su pouzdani partneri, koji umiruju svoje prijatelje i ljubavnike svojom pouzdanošću i odanošću.

natala krechetova/gettyimagesplus

Tagovi: