Idealna boja novčanika za svaki horoskopski znak privlači pare

by | 23 decembra, 2023
Idealna boja novčanika za svaki horoskopski znak privlači pare; dama u crvenoj haljini drži u ruci elgantni tirkizni novčanik

Ne samo Feng šui, već i astro stručnjaci smatraju da uopšte nije svejedno koje je boje novčanik. Koja je idealna boja novčanika prema horoskopu.

Ako odaberete pravi novčanik, on će privući obilje u vaš život i pomoći vam da uštedite i akumulirate finansije. Dakle, obratite pažnju na boju novčanika i odaberite onaj koji je u skladu s vašim horoskopskim znakom.

Idealna boja novčanika prema horoskopu

Ovan

Ako ste Ovan, onda će vam pristajati crveni novčanik. Ovnom vlada planeta Mars, vi ste temperamentne osobe, „sa iskrom“, tako da vaš život i novčanik treba da budu u skladu sa vašom prirodom.

Bik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by saori (@_saosaori_)

Za Bika je pogodan novčanik u snežno beloj, ružičastoj ili svetlo plavoj boji. Bikovi su prilično štedljivi i praktični. Ovim znakom vlada planeta Venera, koja voli da uživa i blista u luksuzu. Zato izaberite lep i skup novčanik. On će privući materijalno izobilje i pare.

Blizanci

Ako ste Blizanac, izaberite zeleni novčanik. Zahvaljujući vladaru vašeg znaka Merkuru, vaše prednosti su lakoća, fleksibilnost i društvenost. I zbog toga imate posebnu sposobnost da brzo pregovarate i lako dopunite svoj novčanik putem pravih veza. Ali, ako ste skloni rasipništvu i nepromišljenim kupovinama, zelena boja će vam pomoći da uštedite novac.

Rak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAORI (@kaorii_215)

Rakove karakterišu iskrenost, nežnost i emocionalnost. Vaš znak je pod okriljem Meseca, koji svom vlasniku daje misteriju i nežnost po prirodi. Zbog toga je bolje izabrati novčanik mlečne, bele, srebrne ili sedefne boje, poželjno sa vodenim žigovima.

Lav

Ako je vaš horoskopski znak Lav, onda ste rođeni vođa. Imate želju da promenite ceo svet. Vi ste ambiciozni i velikodušni. Sunce vam daje posebnu snagu. Ako želite da privučete pare, birajte brendirane novčanike u zlatnoj, narandžastoj ili crveno-narandžastoj boji.

Idealna boja novčanika: Devica

Device su najveći ljubitelji čistoće, a takođe i perfekcionisti. Vama vlada planeta Merkur. A da bi vaš novčanik privukao novac, izaberite zeleni. I neka uvek bude uredan.

Vaga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@shoppinkprincess)

Ako ste Vaga, onda vama vlada planeta Venera. Vi ste druželjubivi, milostivi. Venera vam daje lepotu, privlačnost i osećaj za stil. Preporučljivo je odabrati novčanik u snežno beloj, ružičastoj ili svetlo plavoj boji.

Škorpija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANGELA // 區 文 詩 (@angela__au)

Škorpije, vašim znakom vlada planeta Mars, koja vam daje strast i sklonost riziku. Vi ste borci za pravdu, brzi kao vatra. Najbolja boja novčanika koji će privući pare je, naravno, crvena.

Strelac

Ako ste Strelac, vašim znakom vlada Jupiter. On donosi svetlost znanja i mudrosti. Volite da učite i da podučavate druge. Znanje je zlato, pa će vam pristajati novčanik u žutoj, koralnoj ili zlatnoj boji.

Jarac

Jarac je nepopravljivi karijerista, kojim vlada planeta Saturn. Uporno i dosledno ide ka svom cilju. Čvrst je, kao i njegove boje sreće: ljubičasta, tamnoplava, crna. Upravo takve boje novčanika će mu doneti pare i sreću.

Vodolija

Vodolija je znak slobode i nezavisnosti. Voli nova iskustva, ne podnosi klišee i odlično radi u grupi ili timu. Njome takođe vlada planeta Saturn (zajedno sa Uranom), paa trebalo bi da bira iste boje novčanika kao i Jarac: ljubičasta, tamnoplava, crna.

Ribe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@lennie199)

Ako je vaš znak Ribe, onda imate jaku intuiciju. Vi ste nežni, emotivni i misteriozni. Vašim znakom vlada planeta Jupiter. Privlači vas tajno znanje, a „znanje je zlato“. Ako želite da vaš novčanik privuče obilje u vaš život, izaberite žute, koralne ili zlatne boje.

peakSTOCK/gettyimages.co.uk