Kineski horoskop za maj 2023: Proleće donosi novac ovim znacima

by | april 26, 2023
kineski horoskop za maj 2023

Kakve promene nas čekaju narednih 30 dana? Kineski horoskop za maj 2023.

Većini predstavnika kineskog zodijaka, maj će dati dovoljno snage da ostvare svoje planove. Sreća će pratiti one koji svoje napore usmere na postizanje materijalnih ciljeva. Napravite akcioni plan, identifikujte zadatke koje treba odmah rešiti. Ne jurite nemoguće, maj nije najbolje vreme za pravljenje dugoročnih planova.

Kineski horoskop za maj 2023:

Pacov

Rođeni u godini Pacova ovog meseca treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, ishranu i dnevnu rutinu. Ako postoje hronične bolesti, trebalo bi posetiti lekara i ako nema simptoma. Čuvajte se gužvi i saobraćajnih nezgoda. Na poslovnom planu pažljivo pregovaraj o uslovima saradnje kako biste izbegli rizik od prevare.

Bivo

Dolazi vam stabilan i miran mesec. Karijera će se razvijati, što će obezbediti dobar stabilan prihod. Dobar mesec za one koji svoju ljubav još nisu upoznali. Međutim, da bi sve ispalo na srećan način, budite postojani u svojim simpatijama i budite spremni na to da vam izabranik neće odmah otvoriti srce.

Kineski horoskop za maj 2023: Tigar

Tigrovi treba da budu oprezni pri izboru poslovnog partnera. Najuspešnija će biti saradnja sa onima koji dele vaše životne principe i vrednosti. Poslovna ulaganja će se isplatiti, ali ne onako brzo kako biste želeli. Vaša usredsređenost na posao može da zakomplikuje odnose sa partnerom.

Zec

Vaša pažnja će biti prikovana za one projekte koji zahtevaju završetak. Sada nije vreme da se započne nešto novo. Pokušajte da ne propustite važne porodične praznike i ne izbegavajte komunikaciju sa najmilijima, bez obzira koliko ste zauzeti poslom. Nedostatak odmora može ozbiljno potkopati zdravlje.

Zmaj

Početkom meseca vaša karijera se neće razvijati onako kako biste želeli. Ovo vas može demotivisati, ali ako cenite svoje mesto, važno je da ne izgubite optimizam i da nastavite da se prema svom cilju iskreno i sa ljubavlju. Ako je moguće, zatražite kratak odmor. Za sve ostale oblasti života mesec će biti prilično uspešan.

Zmija

Generalno, maj će biti dobar mesec. Vaši ciljevi u karijeri biće prilično ostvarivi. Promocija će dovesti do povećanja prihoda. Međutim, bolje je da privremeno napustite ideju o sporednom prihodu, sada će vam to doneti samo nevolje. Vaša privlačnost će privući muškarce, slobodno idite na sastanke, ali nemojte biti previše izbirljivi.

Kineski horoskop za maj 2023: Konj

Uskoro dolazi dobar mesec. Vaš posao će se pokrenuti uz pomoć uticajnih ljudi. U potpunosti ćete moći da pokažete svoje talente i zaradite javno priznanje. Vaša popularnost će doneti dobar prihod (pročitajte i: Milioneri iz sirotinje: Kira Najtli, Kijanu Rivs i 6 drugih najbogatijih zvezda koje žive previše ekonomično). Budite spremni na mnoga mala, ali prijatna iznenađenja.

Ovca

Imate puno posla ovog meseca. Ovo će doneti dobre rezultate, ali će uticati na fizičko i moralno stanje. Pokušajte da održite ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Ovo je važno ne samo da biste održali zdravlje, već i da ne biste pregoreli i ne izgubili interesovanje za svoj posao. Ne zaboravite da obratite pažnju na svoju voljenu osobu, inače može pomisliti da ste prestali da ga volite.

Majmun

U maju ćete se suočiti sa problemima na poslu koji će vas držati na nogama. Vaša iskustva će uticati i na vaše finansijsko stanje. Dajte prednost jednostavnom životu, bez ukrasa i bezobzirnog trošenja, inače rizikujete da upadnete u dugove . Uprkos tome, vaš lični život je pun harmonije i podrške vaše voljene osobe.

Petao

Ovaj mesec će biti dobar za vas. Dobićete nekoliko prilika za razvoj karijere odjednom. Nadređeni će ceniti vašu inicijativu. Ovo će vam dati priliku da verujete u sebe i dobijete dobar prihod. Romantične veze će se razvijati harmonično. Dolazi dobar trenutak za nova poznanstva, kako lična tako i poslovna.

Pas

Vaš posao ne ide dobro. Spoljne okolnosti mogu da ometaju vaše planove, zbog čega vam prihodi mogu značajno da budu smanjeni. Spremite se da razbijete kasicu prasicu. Zdravlje će biti jako, hronične bolesti će se povući. U vašem ličnom životu sve je u redu, ali samci ne bi trebalo da računaju na promenu statusa (pročitajte i: 10 poznatih žena koje nikada nisu bile udate).

Svinja

Maj će vam biti bogat i radošću i tugom. Vaš posao ide dobro, lako se nosite sa zadacima, brzo pronalazite zajednički jezik i sa kolegama i sa porodicom. Ni vaše zdravlje neće biti razlog za zabrinutost. Najveća opasnost za vas ovog meseca je da postanete žrtva prevaranta i izgubite novac.

gradyreese/gettyimagesplus