Najtoksičniji parovi zodijaka

by | 23 marta, 2023
najtoksičniji parovi zodijaka

Ovi horoskopski znaci su previše različiti da bi njihova veza opstala. Kao i uvek, postoje izuzeci od pravila, ali su izuzetno retki. Jer – ovo su najtoksičniji parovi zodijaka

Najtoksičniji parovi zodijaka:

Ovan i Bik

Kada se Ovan i Bik sretnu, iskra često bukne. Ali da obuzdaju plamen i izgrade stabilnu vezu, ne umeju ni jedno ni drugo. Njihova iskra će se pretvoriti u vatru koja će iza sebe ostaviti pepeo neostvarenih snova i razbijenih nada. Činjenica je da Ovan, kojim vlada Mars, živi brzim i spontanim životom. Promena je teška za Bika, koji u tvrdoglavosti ni na koji način nije inferioran Ovnu. Uopšte nije iznenađujuće što su u takvom savezu svađe svakodnevica. Svako će vući ćebe, pokušavajući da prepravi ono drugo. Pa ipak, i Ovnu i Biku je izuzetno teško da priznaju svoju grešku i naprave kompromise. Jednom rečju, situacija je u ćorsokaku.

Škorpija i Lav

Slično prethodnom paru, ovi horoskopski znaci se često zaljubljuju jedno u drugo i to prilično brzo. Oba su strastveni znaci koji žive sa emocijama. Tako da će se prvi sastanak Škorpije i Lava vrlo verovatno završiti strastvenim seksom. Ali oni ne mogu da žive zajedno. Svađe Škorpije i Lava nastaju bukvalno od nule (mogu da budu izazvane neopranim sudovima ili sumnjivom porukom u mesindžeru), pritom su neverovatno dramatične i nikada ne dovode do razvoja veze. Na kraju krajeva, važno je da oba partnera dokažu sopstvenu nevinost. Ponosni Lav odbija da popusti Škorpiji, ekspresno izražavajući svoja osećanja. Škorpija takođe ne pravi kompromise, dok pati i zatvara se u sebe. Bolje otići nego polako ali sigurno uništavati jedni druge.

Ribe i Blizanci

Ribe i Blizanci takođe mogu biti pogođeni ljubavlju na prvi pogled. Ali, mnogo verovatnije, svakog od njih će privući upravo ono što će ih i udaljiti od onog drugog. Blizanci su veseli i nezavisni, njihova energija je usmerena ka spolja. Ribe su senzualne i emotivne, njihova energija je usmerena ka unutra. Ove razlike će u početku podstaći strast, ali će onda postati nepremostiva prepreka zajedničkoj sreći. Ribe imaju tendenciju da se stapaju sa svojom srodnom dušom, Blizancima je to dosadno. Nesebične Ribe se žrtvuju, pokušavaju da se prilagode svom ljubavniku; Blizanci to iskorištavaju, potiskuju svog partnera. Dakle, Ribe, ako sretnete Blizanca, bežite! Ovo je horoskopski znak koji će vam slomiti srce i ubiti veru u ljubav.

Rak i Vodolija

Rak i Volodja su toliko različiti da je njihov par, u principu, izuzetno retkost. Činjenica je da ovim znakovima zodijaka u potpunosti nedostaje emocionalna povezanost. Izgleda da su sa različitih planeta. Rak ceni tradiciju i porodicu; u njegovoj paradigmi sveta unutrašnji svet je uvek na prvom mestu – on i njegova srodna duša. Vodolija ne toleriše ograničenja, živi sa neugasivom željom da stalno širi granice – sebe i svih oko sebe. Oni će se povređivati međusobno od prvih dana poznanstva. Dakle, ako veza između Raka i Vodolije nekim čudom ipak počne, doneće im oboma mnogo patnje. Ovim ožiljcima će trebati mnogo vremena da zarastu. Posebno emotivnom Raku.

Vaga i Jarac

U ovim vezama, vrtoglava strast je malo verovatna. Štaviše, za Jarca, Vaga postaje pravi problem koji uništava sve njegove dobro osmišljene planove. Ako se Jarac ipak zaljubi u takvog partnera, pokušaće da ga razume … ali je malo verovatno da će moći. Vaga je po prirodi neodlučna, može dugo da sumnja u svoj izbor – a kada se javi emotivna veza, te sumnje se prenose na Jarca. Ovo Jarcu strašno smeta. Međutim, ni Vagi neće biti zabavno i lako u takvom savezu. U njihovim očima Jarac izgleda kao stvorenje bez emocija koje ne shvata da je ljubav umetničko delo. Ali Vaga je popustljivija. Ovaj par je živopisna ilustracija toksične veze iz udžbenika psihologije.

Devica i Strelac

Ali Devica i Strelac su čak donekle slični. Oboje su ambiciozni i orijentisani ka cilju. Ali za Strelca je važan sam put do njegovog cilja, jer je ovo prava avantura! Devica je pravi perfekcionista koji brine samo o rezultatu. Izgledalo bi kao mala razlika, ali upravo ta razlika unapred određuje neuspeh takvog para. Ne mogu naći zajednički jezik ni u čemu, čak ni u seksu. Devica želi stabilnost i porodičnu sreću, Strelac želi da spozna sve što leži van njegove zone udobnosti (uključujući i dom). Devica se ne oseća bezbedno pored takvog partnera, postaje povučena. Ovo nervira Strelca. Što više Devica pokušava da mu „stavi lisice“, da ga pripitomi, Strelac sve očajnije pokušava da pobegne. A onda Devica saznaje da je njen ljubavnik našao utehu u drugom krevetu

fizkes/gettyimagesplus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.