Pokloni za muškarce koje ne treba da mu date na početku veze

by | mart 23, 2023
Pokloni za muškarce

Bilo da su praznici ili njegov rođendan, postoji nepisano pravilo da su neki pokloni za muškarce zabranjeni ako se kratko zabavljate.

Neki od poklona mogu da ga zastraše ako protumače da ste previše napadni. S druge strane, odevni predmeti su stvar ličnog ukusa koji teško da dobro poznajete nakon dva ili tri meseca.

Otkrivamo vam kako da bacite „sigurnu kartu“ kada je kupovina poklona u pitanju i ne rizikujete vašu vezu sa partnerom.

Članak se nastavlja posle reklama

Pokloni za muškarce koje ne treba da mu date na početku veze

Pokloni za muškarce sa simbolikom

U prvih nekoliko meseci veze, ključno je zabavljanje i uživanje o trenutku. Niko ne razmišlja o dubokim emocijama, planiranju porodice i kupovini kuće. Zato je najbolje da pokloni za muškarce budu potpuno lišeni simbolike koja vas povezuje. Na njegov rođendan bitan je on, a ne vas dvoje – zato neka poklon koji izaberete nije povezan sa vašom vezom.

Odeća, donji veš i obuća

Odložite kupovinu odevnih predmeta ako niste vrlo sigurni u veličinu koju nosi vaš partnet. Ne verujte merenju „od oka“ jer često ume da zavara. Čak i ako znate koji broj će mu odgovarati, moguće je da ćete pogrešiti kada je u pitanju dezen, boja ili stil. Ukoliko baš želite da izaberete poklon iz ove kategorije, dobra opcija su poklon kartice koje možete kupiti u njegovoj omiljenoj prodavnici.

Vaša uramljena fotografija

Koliko god da vam se čini simpatičnim, ovakav poklon je vrlo ličan. Ako ste u vezi svega par meseci, bolje je da ne rizikujete, jer postoji šansa da naiđete na nesporazum. Vaš partner može ovakav poklon protumačiti kao narušavanje ličnih granica i privatnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Preskupi pokloni za muškarce

Nema potrebe da trošite bogatstvo na poklon za novog partnera, bez obzira što mu je rođendan mesec dana nakon ozvaničenja vaše veze. Takav znak pažnje može shvatiti kao da želite da ga zadržite materijalnim stvarima i da nepovoljno utiče na samopoštovanje.

Važno je da zapamtite da je svaka veza jedinstvena. Zbližavanje partnera dešava se spontano i na poseban način. Ako ste sigurni da će vaša voljena osoba ceniti humor uz fotografiju ili neće pridavati značaj tajnom značenju sata, onda, bez razmišljanja, kupite baš to.

Članak se nastavlja posle reklama
Miljana MomirovićDamir Khabirov/GettyImagesPlus