Dnevni horoskop za 24. mart: Konjukcija Meseca i Urana podstiče ambicije

Dnevni horoskop za 24. mart: Neki znakovi će zbog konjukcije Meseca u Biku i Urana biti vrlo ambiciozni, dok će drugima biti teško da izdvoje prioritete. 

by | 23 marta, 2023
Dnevni horoskop za 24. mart

Dnevni horoskop za 24. mart: Neki znakovi će zbog konjukcije Meseca u Biku i Urana biti vrlo ambiciozni, dok će drugima biti teško da izdvoje prioritete. 

Dnevni horoskop za 24. mart

Ovan

Baš kada ste želeli konačno da se fokusirat, konjukcija Meseca i Urana mogla bi poremetiti vašu pažnju. Ukoliko želite da imate uspešan kraj nedelje, odredite svoje prioritete. Najverovatnije ne stižete da završite sve što ste zamislili, ali sasvim je u redu da od nečega i odustanete. Spremni ste da se bavite zadacima koji su na višem nivou i to vas može istaći u odnosu na sve ostale koji su dobri u vašoj profesiji.

Bik

Mesec u Biku vas danas bodri novom energijom. Sa druge strane konjukcija Meseca i Urana u sporo i potajno vas motiviše da pomalo zalutate u prošlost. Lako biste se mogli preopteretiti nekim starim postupcima, što zaista nije neophodno u ovom trenutku. Danas bi bilo dobro da izbegavate bilo kakve obavezujuće sporazume. Ono što trenutno izgleda kao dobra ideja, može vam napraviti ozbiljne probleme kasnije.

Dnevni horoskop za 24. mart: Blizanci

Mesec u Biku i spontani Uran vijugaju kroz vašu maglovitu dvanaestu kuću i mogli bi napraviti neke promene u vašem odnosu prema ljudima. Ne pravite planove za veče več prepustite spontanosti da vas vodi. Čak i ukoliko ste već platili ulaz za neki događaj, možda bi bilo bolje da probate da izbegnete unapred osmišljenje planove.

Rak

Danas možete očekivati neka iznenađenja na društvenom planu. Mesec u Biku je u konjukciji sa Uranom u vašoj jedanaestoj kući. Ukoliko neko predloži neku neobičnu ideju vam je nepoznata ili izvan vaše zone komfora, možda bi trebalo da se prepustite. Ovo je dan za razmatranje novih ideja!

Lav

Mesec u Biku je u vašoj desetoj kući, danas ste vrlo ambiciozni i možete očekivati vrlo produktivan dan. Međutim, pre nego što krenete sa poslom, promislite o načinima na koje treba da ga obavite. Obratite pažnju na konkurenciju ukoliko želite da zadržite svoju prednost. Ako budete shvatili na koji način oni razmišljaju, smislićete i svoj originalan pristup za buduće poslove.

Dnevni horoskop za 24. mart: Devica

Da li ste planirali putovanje preko vikenda? Mesec i Uran u vašoj avanturističkoj devetoj kući daju vam dozvolu da promenite mesto boravka na kratko i provedete se kao nikada do sada. Iskoritstite ovu priliku. Ukoliko vas zanima projekcija filma koja će se uskoro dogoditi, nađite način da je pogledate. Inspirisani ste umetnošću, i želite da posetite što više umetničkih događaja koji se ovih dana odvijaju u vašoj okolini.

Vaga

Mesec u Biku susreće se sa Uranom u vašoj zavodljivoj osmoj kući. Vreme je da obratite pažnju na hemiju sa jednom osobom, a osim toga i da se zapitate šta vas čini tako hladnim iznutra. Vratite se u sadašnjost i prestanite sa planovima za daleku budučnost. Usporite i razmislite o tome zašto imate potrebu da bežite od osoba koje vas privlače?

Škorpija

Ako je vaša ljubavna veza sada na staklenim nogama, možda je vreme da se zapitate šta ste to sve u poslednjem periodu gurnuli pod tepih. Mesec i Uran mogu unutrašnje sukobe dovesti do glasne erupcije, primoravajući vas da se pozabavite svim prećutanim problemima. Umesto da sve ovo smatrate katastrofom, važno je da sve vreme budete svesni da razgovori uvek vode do rešenja.

Dnevni horoskop za 24. mart: Strelac

Konjukcija Meseca i Urana je u vašoj wellness zoni. Uživajte i vodite računa o sebi ukoliko želite da se osećate dobro. Potražite način na koji će zdrav život biti prioritet i kada položaj zvezda ne bude ovakav. Pratite svoj napredak postignut zdravim navikama i bićete vrlo zadovoljni sobom. To može biti motivacija za vaš budući životni stil.

Jarac

Danas se osećate slobodno da spontano uronite u nova dešavanja. Mesec u Biku sinhronizuje se sa spontanim Uranom u vašoj razigranoj petoj kući. Vrlo ste kreativni i romantični i imate osećaj da možete da postignete mnogo toga danas. Osim toga, euforični ste oko nekih planova koje imate za veče. Današnje zvezde daju vam energiju da budete kreativni i ispunite neke dugo očekivane ciljeve.

Vodolija

Svojim neobičnim odlukama ponekad iznenadite i sami sebe. Danas možete imati postupke od kojih ćete biti u stanju blagog šoka. Mesec u znaku Bika i buntovni Uran su u vašoj četvrtoj kuči porodice, sigurnosti i korena. Lične odluke želite da donosite sami ali pod ovakvim događajima na nebu, imaćete nultu toleranciju na tuđe komentare. Međutim, bitno je da pustite druge da imaju svoje reakcije, a vi se ponašajte u skladu sa svojim osećanjima.

Dnevni horoskop za 24. mart: Ribe

Danas je sasvim u redu da pustite druge da vam pomognu. Ne možete sve sami. Mesec u Biku posebno utiče na vas i sve što budete uradili ili napravili sami, danas može imati čudne posledice. Ukoliko ste planirali da se bavite poslom za koji je potrebna opširna obuka, izračunajte dobro da li zaista imate vremena za to.

Jovana Jevtić Deagreez/ gettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.