One vladaju svetom: 3 žene Zodijaka koje najčešće postaju kraljice

by | april 30, 2023
One vladaju svetom

Astrolozi kažu da one vladaju svetom i da imaju ono posebno u sebi što je potrebno da bi nosile titulu kraljevske porodice.

Ovo su žene Zodijaka koje najčešće postaju kraljice ili članovi kraljevske porodice.

One vladaju svetom: 3 žene Zodijaka koje najčešće postaju kraljice

Bik

Ima mnogo predstavnika ovog znaka u britanskoj kraljevskoj porodici. Dakle, Bik je bila kraljica Elizabeta II, a i deca iz Velsa su rođena pod ovim znakom: princeza Charlotte i princ Louis. U timu Bika je i holandski kralj Willem-Alexander.

Vredi napomenuti da Bikovi obično radije izbegavaju promene i rado drže sve pod kontrolom, što je važan kvalitet za osobe koje nose titulu.

Lav

Od davnina, vladari su povezivani sa raznim kultovima Sunca i njegovim božanstvima. Znakom Lava vlada Sunce, što vezu između Lava i vladavine čini još jačom. Pored toga, Lav je veličanstvena zver koja je na vrhovima mnogih kraljevskih kuća.

Lavovi nemaju strah od moći i postoji duboka potreba da ih javnost voli – to su kvaliteti koji odgovaraju kraljevskom statusu. Vojvotkinja od Sussexa rođena je pod ovim znakom, kao i kralj Mohammed VI iz Maroka i tajlandski kralj Rama X.

One vladaju svetom: Jarac

Jarac je zemljani znak u kome vlada Saturn, planeta rada i odgovornosti. Osobe rođene u ovom znaku obično pokazuju visoku posvećenost svojim ciljevima, napornom radu, redu i disciplini. U stanju su da planiraju i donose odluke na osnovu praktičnog iskustva i zdravog razuma. Sve su to odlične karakteristike za osobe koje će vladati svetom.

Catherine, princeza od Velsa, rođena je u znaku Jarca, kao i kralj Catherine iz Saudijske Arabije.

Miljana MomirovićWPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment, uzhursky/GettyImagesPlus