Oni će učiniti sve za ljubav – a otkriva ih horoskop

by | avgust 11, 2023
Oni će učiniti sve za ljubav

Oni će učiniti sve za ljubav, jer je za njih ljubav smisao života. Ako njih imate za partnere, vi ste prave srećnice. A ko si „oni“, otkriće nam horoskop.

Znaci zodijaka, koje ćemo analizirati u nastavku, kada se zaljube, sposobni su za sve, mada tako ne izgledaju. Mogu čak ići i u krajnost. Učinili bi sve za svoju ljubav i ne bi oklevali ni minuta.

Oni će učiniti sve za ljubav: Koji su to znakovi

Bik

Kada se Bik zaljubi – to treba doživeti.  On je duboko emotivna osoba koja se zaljubljuje celim svojim bićem. Doduše, ne zaljubljuje se ni često ni lako. Ali kad se to dogodi, zaljubljuje se kao niko drugi. Bik je, pored svega ostalog, uporan. Toliko uporan da to ne možete ni da zamislite. Ne može da prihvati da neće imati onoga koga želi. On će učiniti sve što je moguće da osvoji osobu koju želi i nema šanse da stane dok ne dobije ljubav koju misli da zaslužuje. Neće izgubiti ljubav svog života ili je pustiti da ode tek tako bez „borbe“.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Greška koju svi prave u vezi s Rakom je to što ga potcenjuju. Smatraju ga skromnim i bezazlenim, što uopšte nije tačno. Kad  se odluči na nešto, ništa i niko mu to ne može oduzeti. Rak se duboko zaljubljuje. „Seče vene“ i „valja se po podu“. Sve bi učinio za osobu koju voli. Prešao bi sve granice i otišao u krajnost da bi pored sebe imao osobu za kojom žudi. Uporan je, tvrdoglav i neće stati sve dok njegova ljubavna priča ne bude imala srećan kraj.

Škorpija

Škorpiju ne treba mnogo opisivati. Na kraju krajeva, njegova reputacija mu prethodi. U onome što ste čuli o njemu, ima dosta istine. Škorpija je posesivna i opsesivna. On ne prihvata ne kao odgovor i učiniće sve da ima osobu koju voli u svom životu. Išao bi u krajnost zbog svoje ljubavi, savladao sve prepreke, a onda bi išao… još dalje. On je sposoban za sve, a emocije ga „zaslepljuju“ i ne dozvoljavaju mu da jasno vidi. Dobro ili pogrešno, nije ga briga, sve dok dobija ono što želi.

O čemu ne treba misliti tokom seksa

Članak se nastavlja posle reklama

 

jacoblund/gettyimages.co.uk