Para na uši! Ovi horoskopski znaci svakoga izluđuju!

by | septembar 25, 2023
horoskopski znaci koji sve izluđuju

Zbog njihovoh ponašanja vam pritisak raste, a krv pumpa brže. Ovi horoskopski znaci svakoga izluđuju

Njihovo ponašanje, stav ili reči mogu da vas razbesne u sekundi, a da oni  to čak i ne primete. Ne brinite, nije do toga što ne mare za vas, oni su jednostavno takvi.

Znaci zodijaka koje ćemo analizirati u nastavku su rođeni da istanjuju živce i izazivaju bes kod ljudi oko sebe, a da nisu ni svesni šta su uradili ili rekli… Njihovo ponašanje, stav ili reči mogu vas naterati da pobesnite.

Članak se nastavlja posle reklama

Horoskopski znaci koji svakoga izluđuju

Lav

Misli da je sladak i da dovodi do ludila ljude oko sebe na pozitivan način. Greška! On ljude jednostavno, pa … izluđuje! Lav veruje da je nepogrešiv i da će mu biti oprošteno šta god da uradi. Većinu vremena je sebičan, grub i egocentričan. Naravno da sve ovo vidimo, ali na njegovu nesreću, on misli da je… sladak.

Strelac – horoskopski znaci koji svakoga izluđuju

Strelac je tip koji će lako odustati od vas ako nađe nešto bolje ili ako mu se ponudi nešto zanimljivije za njegov ukus. Možda ste ga zvali i čekate da se pojavi a on se ni ne trudi da vam to kaže… neće doći jer mu se nešto desilo. Radi ono što voli i sve do čega mu je stalo je da se zabavlja. Da li će vas prodati u poslednjem trenutku… zavisi od vas.

Ovan

On će slušati šta imate da kažete, ali vas je već to otpisao i radiće samo ono šta želi i ima na umu. Svaki pokušaj da ga smirite ili posavetujete obično ima suprotan efekat. Neće praviti kompromise i menjati svoj raspored ni za koga. Ako hoćeš, prati ga, inače… svako će svojim putem. Ići će vam na živce jer želi šta god vidi ovde i sada.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac – horoskopski znaci koji svakoga izluđuju

Ako se odluči na nešto, svet će biti uništen, on će to i ostvariti. Ako imate ideju, on će je saslušati, obraditi je i na kraju učiniti svojom. On želi da igra pošteno i u sopstvenom umu smatra da je najbolje da sluša i bude otvoren za nove ideje i predloge. Ali! Ako se desi da podbacite, znate da ćete čuti „Rekao sam ti“ ili „Rekao bih ti, samo da si me pitao“.

Blizanci

Nikada ne shvata stvaro ozbiljno i nikada neće shvatati tuđe planove. Kada Blizanci imaju na umu plan, oni će ga realizovati, a onda… odustanu uz put. Uvek želi da ima poslednju reč, uvek će se truditi da izvrne stvari i predstavi ih onako kako mu odgovara…

Članak se nastavlja posle reklama
Aaron Amat/istock/gettyimagesplus