Retrogradni Jupiter 2023: Kako da ga preživite bez gubitaka?

by | januar 28, 2023
retrogradni jupiter 2023.

Retrogradni Jupiter 2023. godine može izazvati jaku pohlepu za bogatstvom i statusom u društvu. Kako da mu se suprostavite i izbegnete gubitke?

Retrogradni Jupiter 2023: Šta možete da očekujete od njega?

Glavni zadaci Jupitera su društveni napredak, uspeh na poslu, pomoć i podrška, kao i duhovni rast. Jupiter uvek donosi kretanje unapred, želju da širite svoja interesovanja, otkrivate nove destinacije i želju da napredujete na poslu. On je učitelj, guru, mentor i pruža dobre materijalne prilike.

Članak se nastavlja posle reklama

S druge strane, retrogradni Jupiter je odgovoran za nestabilnu poziciju u društvu. Trud i utrošeno vreme vam se neće nužno isplatiti i dati pozitivan rezultat. To može dovesti do beskrajne potrage za sobom i nepotrebnog očekivanja priznanja od društva. Zbog pogrešnog procenjivanja sebe i svojih postupaka, vaš rad vas može poptuno razočarati.

Retrogradni Jupiter 2023: Kako da ga preživite bez gubitaka?

Retro period Jupitera je prepun nametanja principa i standarda od strane okruženja. U ovom periodu nije poželjno planirati duga putovanja na dalekim destinacijama. Takođe, karijera može da stagnira u ovom periodu ali ne brinite. Stvari postaju bolje kada se Jupiter krene ka napred. U svakom slučaju, u ovom periodu, trebalo bi da budete obazrivi i da se ne prihvatate sumnjive dogovore ili projekte.

Kada nas očekuje retrogradni Jupiter?

Period retrogradnog Jupitera je vrlo redak ali traje nekoliko meseci. Jupiterov retro period trebalo bi da se održi od 4. septembra do 31. decembra 2023. godine – ukupno 118 dana. Sve ovo vreme, vladavina Jupitera u suprotnom smeru odvijaće se u Biku kroz osmu kuću. Šta to znači?

Članak se nastavlja posle reklama

Na šta da se pripremite u ovom periodu?

„Neprijateljska“ energija Bika moći će da podstakne ljude da prikupljaju materijalna sredstva i novac. Takođe, moguć je i nepravilan plasman novca kroz nepoštovanje drugih ljudi što može dovesti do velikih gubitaka. Postojaće stalna žudnja za finansijskom bezbednošću. Ipak, želja za imućnim načinom života izazvaće kod nekih i razvoj pozitivnih kvaliteta: efikasnost, posvećenost, planiranje. Drugi će pak biti pohlepni i smatrati da su iznad svih.

Članak se nastavlja posle reklama

Retrogradni Jupiter 2023: Kako da mu se suprostavite?

Jupiter u osmoj kući je podložan transformaciji. Želju za razvojem društvo će prihvatiti sa entuzijazmom. Najvažnije je da ne budete pohlepni. To vas može zarobiti u sopstvenom interesu i nećete biti spremni da žrtvujete bilo šta. Jaka želja za bogatstvom može biti zamka. Možda ćete propustiti jedinstvene prilike samo zato što će se od vas zahtevati da radite više nego ranije.  U tom periodu, Jupiter će biti pogođen protivljenjem Plutonu, što će dovesti do pravnih sporova vezanih za poreze i podelu nasledstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biba Astro 💫 astrolog (@biba_astro) 

Miljana Momirovićburadaki/GettyImagesPlus