Savršeni manikir prema horoskopskom znaku

by | septembar 30, 2023
savršeni manikir prema horoskopskom znaku

Niste sigurni koju boju laka da izaberete? Samo pogledajte u zvezde. Ovo je savršeni manikir prema horoskopskom znaku.

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku

Ovan

Kao prvi znak Zodijaka i vatreni znak kojim vlada Mars, Ovan je hrabar koliko god može – i voli da to njen manikir i odražava. Zbog toga su jarkocrvena boja laka savršena za nju jer privlači pažnju. A ako pitate Ovna, nikad dovoljno ljudi ne gleda u nju.

CHERRY RED

Članak se nastavlja posle reklama

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku: Bik

Kao zmeljanom znaku, Biku je vrlo važno da ostane sveden i ugledan. Osim toga, ne štedi novac na manikir jer zaista vodi računa o tome da sve to dobro izgleda. Kao sinonim za novac, zeleni gel lak je nepogrešiv izbor, posebno ako to uključuje manikir kod kuće.

nokti

Blizanci

Kao vazdušni znak, Blizanci, uvek prate trendove – ili kreiraju sopstvene. Zato vole razigrane boje, poput žutih tonova. Jaka žuti gel lak savršeno se sinhronizuje sa vašom zabavnom vladajućom planetom, Merkurom. Često menjaju raspoloženje, pa i boje, a lepota je u tome što se Le Mini Macaron 3u1 gel lakovi brzo uklanjaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku

Rak

Rak, vodeni znak kojim vlada Mesec, preferira romantične plave tonove i druge meke boje koje su prijatne za oči. Često nanose istu nijansu i za manikir i za pedikir za kohezivni izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

FLEUR BLEUE

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku: Lav

Lavovi se najbolje osećaju u svetlim, smelim nijansama koje odgovaraju njihovoj energiji vatrenog znaka. S tim u  vezi, zlatni 3u1 gel lak se, na neki način, prirodno podrazumeva jer uživaju u luksuznom i skupom izgledu manikira.

Članak se nastavlja posle reklama

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku

Devica

Kao zemljani znak kojim vlada Merkur, Device preferiraju neutralne, prirodne boje koje odgovaraju vašoj savršeno usklađenoj odevnoj kombinaciji. Nisu obožavatelj kada se njihov manikir sukobljava sa ostatkom stajlinga, pa će se najčešće odlučiti za nude 3u1 gel lak za manikir.

Članak se nastavlja posle reklama

PRALINE

Vaga

Vazdušne znakove – posebno one kojima vlada Venera, poput Vaga – privlače zabavne, lepe stvari. Da bi poneli malo ljupkosti gde god da krenu, Vagama najviše odgovara nežnorozi gel lak kod kuće. U trendu su i učiniće da se osećaju posebno lepo, a najradije će se odlučiti za kućni manikir, umesto odlaska u kozmetički salon.

roze manikir

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Škorpije su uvek za misteriozni crni manikir ali su takođe i ljubitelj tamnocrvene boje laka. Uglavom se to menja u zavisnosti od njihovog raspoloženja koje varira od zavodljive kraljice do „neka mi se niko ne obraća“.

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku

Strelac

Kao vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta putovanja, Strelčeve će oduševiti boje koje podsećaju na neko daleko tropsko okruženje. Za manikir koji odiše snažnom energijom, tamnoljubičasti 3u1 gel lak je savršeni manikir prema horoskopskom znaku.

Članak se nastavlja posle reklama

ljubičasti gel lak

Savršeni manikir prema horoskopskom znaku: Jarac

Ako im lak za nokte ne izgleda dobro na Zoom sastanku ili dok potpisuju važne papire, Jaračevi ga neće nositi. Kao zemljani znak, ljubitelj su klasičnih i sofisticiranih boja, a na prvom mestu je, naravno, crni gel lak kod kuće.

LICORICE

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Prema teoriji plavog manikira, ova nijansa se smatra najatraktivnijom i najintrigantnijom — tako da će Vodoliji prijati što privlači pažnju i podstiče ljude da započnu razgovor. Kao vazdušni znak kojim vlada Uran, planeta inovacija, važan joj je nail art ali i dobra komunikacija.

plavi manikir

Ribe

Ribama vlada Neptun, planeta kreativnosti i snova. Zato su mermaid manikir trend prihvatili oberučke jer im omogućava da imaju nokte lepe poput mora. Svetlozeleni 3u1 gel lak koji podseća na tropske predele i talase je najbolji izbor.

Savršeni manikir

 

Miljana Momirović Denisfilm/GettyImagesPlus