Srebroljupci: Ovi horoskopski znakovi obožavaju novac

by | 20 avgusta, 2023
Srebroljupci

Kada je novac u pitanju, ovi znakovi Zodijaka smatraju da im je on prekopotreban da bi bili srećni i pravi su srebroljupci.

Bez dovoljno novca osećaju se potpuno nezaštićeno i ranjivo. Sve bi uradili u životu da bi se obogatili i sačuvali novac na gomili.

U nastavku pogledajte šta kaže horoskop – da li ste vi među njima?

Srebroljupci: Ovi horoskopski znakovi obožavaju novac

Lav

Poznato je da Lav želi da napravi sjajan život i nikako se ne zadovoljava prosečnim. Želi najbolje i najskuplje kako bi mogao da se ističe i bude hvaljen. A da bi imao sve ovo, mora da ima novac. Tako da za njega od malih nogu novac igra veoma veliku ulogu. On ga obožava bogatstvo i da troši novac. I naravno, vrlo ga sebično čuva. Samo onima koje voli svim srcem će dati.

Bik

Bik je znak koji je poznat po svom materijalizmu, stabilnosti i sigurnosti. On ima dve velike ljubavi u životu – to su hrana i novac. I po jednom i po drugom pitanju je nemilosrdan. Kada je u pitanju bogatstvo, uradiće sve samo da ga se dočepa i često ne vidi ništa osim toga.

Srebroljupci: Škorpija

Škorpije su poznate po dve stvari u životu – seks i novac. I jedno i drugo podjednako voli. Novac za njih nije samo sigurnost, već i sredstvo kontrole. Što ga više ima, to ga više traži. Nikada neće prestati da ih jure i uradiće sve da se obogate. Mogu postati prilično nemilosrdne i neće oklevati da potroše više, samo da bi osetile prestiž.

Jarac

Za Jarca je novac jednak moći. Koliko god da voli poziciju i uspeh, in iznad svega voli novac. U svom životu naporno radi i čini sve da ih dobije. Ne koristi ih toliko za zabavu i trošenje kao Lav, već da bi obezbedio svoju budućnost i budućnost onih koje voli. Jarčevi ne žele da budu bez novca jer su u prošlosti to osetili i sada ne žele da se vraćaju na to. Svesni su da kada imaju novca da ih svi poštuju.

Miljana Momirović PeopleImages/GettyImagesPlus