Znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični

by | april 7, 2023
Znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični

Već smo upoznati sa tim da se različiti horoskopski znakovi razlikuju po određenim osobinama koje krase veći deo njihovih predstavnika. Ovog puta otkrivamo vam koji su to znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični.

Znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični

Vodolija

Vodolije su na prvom mestu po nekompatibilnosti sa stabilnim vezama. U pitanju je najzagonetniji od svih znakova. Voli slobodu i u skladu s tim Vodolije ne vole kada se neko meša u njihove izbore. Data obećanja često može zanemariti. Kada je reč o karijeri, Vodolije su uporne i odgovorne, međutim, u ljubavi jednostavno nemaju dovoljno motivacije. Ne sećaju se svojih romantičnih osećanja i mogu zaboravljati na dogovore koje imaju sa partnerom. Ništa od toga neće biti učinjeno iz zle namere, već zbog njegove slobodoumne prirode. Način da zadržite Vodoliju u dugoj i skladnoj vezi jeste da je gradite na slobodi i poverenju.

Lav

Na drugom mestu liste koju čine znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični je Lav. Lav obraća pažnju na svoje voljene osobe samo onda kada mu to donosi kakvu korist ili priznanje. Uvek žrtvuje vreme provedeno s porodicom zarad nove publike. Teško mu je da bude veran i jednostavno klasifikuje odnose u različite kategorije. Porodica mu može biti na prvom mestu, ali to ne znači da će joj biti u potpunosti veran.

Strelac

Treće mesto ove liste zauzimaju Strelčevi. Sa njima je idealno planirati i graditi budućnost jer oni imaju istančanu intuiciju. Međutim, nedostatak u odnosu sa Strelcem jeste taj što oni ne razumeju svog partnera i smatraju da su uvek u pravu. Nisu romantični i teško im je da se oslobode u ljubavi. Kada jednom naiđe na nesuglasice sa partnerom za njega nema pomirenja dok ne dokaže da je u pravu. Zbog toga retko uspevaju u zajedničkom životu sa partnerom.

Znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični: Vaga

Vaga uvek sumnja u sve i uvek je u potrazi za idealom. Dok ne upoznaju neku osobu smatraju je savršenom, međutim, čim se susretnu sa njenim manama, odustaju i udaljavaju se. Vaga u braku svoje učešće vidi kao obezbeđivanje svega materijalnog što joj je potrebno, međutim, retko pokazuje romantične sposobnosti. U isto vreme su stalno na oprezu, uvek flertuju sa strane i nisu uvek sposobni da budu verni.

Blizanci

Blizanci su vrlo razigrana stvorenja i za njih je flert prirodan deo života. Ako nemaju kako da ispolje emocije, oni venu. Međutim, vrlo su površni u izgradnji odnosa i obraćaju pažnju samo na to da im je trenudno dobro. Njihovo raspoloženje je promenljivo i bez obzira na dogovor sa partnerom, najverovatnije će na kraju sve uraditi onako kako su sami zamislili. Lako ignorišu emocije ukoliko im se to učini kao lakši put.

Da li ste već znali koji su to znakovi horoskopa koji jednostavno nisu romantični? Da li ste već nekada imali iskustva sa nekim od ovih horoskopskih znakova?

Jovana Jevtić fizkes/ Getty Images Plus