Blizanci su ipak verni, Strelac zahteva slobodu, Vodolija želi raznolikost

by | 3 septembra, 2014

Proverite kako se horoskopski znakovi ponašaju u ljubavnim vezama.

astro

OVANOvnovi se zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a onda se bore s tim naglo donesenim odlukama i beže od njih, što ponekad traje i mesecima. Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka pokušavajući da rasplamsaju strast u vezi, a u tom periodu najčešće i shvate svoja prava osećanja i odluče šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

BIK

Bikovi su izuzetno verni. Kada jednom upoznaju savršenu osobu, najčešće ostaju s njom do kraja života, odnosno dokle god su seksualno aktivni. Ako nestane strasti ili interesovanja za seks, uzbuđenje će tražiti na drugom mestu – najčešće iza vaših leđa. Nikad neće priznati prevaru, kako bi sačuvali vezu koju imaju. Dakle, i kad se desi da budu neverni, neće vas ostaviti.

BLIZANCI

Blizanci su, nasuprot svim dosadašnjim uverenjima, ipak verni i nikada ne napuštaju voljenu osobu. No, obožavaju da vas testiraju i iskušavaju vašu ljubomoru. Zapravo, u stanju su da „muče“ voljenu osobu, upuštajući se u flert sa što je više ljudi moguće. Samo iz tog razloga često ostaju sami i ostavljeni, ako su u vezi sa nekim ko ne može  da podnese lutanje pogledom kod muškaraca ili zavođenje kod žena. Kako biste zauvek ostali u vezi s Blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

RAK

Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi. Ne vole svađu, nadmudrivanja i probleme koje donosi bilo kakva sumnja ili nesigurnost. Ali, mogu biti jako ljubomorni, zahtevni i nesigurni s čestom promenom raspoloženja, što odbija njihove voljene. O vernosti ovog horoskopskog znaka nikada ne morate da brinete, jer ako vas je odabrao, biće vaš zauvek.

LAV

Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedelje dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kad se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo prvih godinu ili dve. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, što ih čini monogamnijima pa im veze obično traju više od godinu dana.

DEVICA

Ovaj tvrdoglavi znak voli kratko udvaranje uz malu dozu seksa. Najverovatnije će i nakon sklopljenog braka izbegavati seks. Mnoge Device nalaze se u braku u kojem se vrlo retko upražnjava seks, a partneri će morati da zanemare njihovu neveru. Dok su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza Device će dugo trajati.

VAGA

Vage su vrlo verne. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi pre svega prijatelji. Ipak, lako se „ohlade“ nesigurnost i neverstvo mogu da unište njihovu vezu. Veza s Vagom trajaće dok joj je zanimljivo u krevetu i dok joj posvećujete izuzetno puno pažnje.

ŠKORPIJA

Škorpije su među najvernijim horoskopskim znakovima. Oni su privlačni i harizmatični, tako da njihov partner mora da se bori sa stalnom konkurencijom. To izaziva nesigurnost, zbog koje se veze nakon godinu ili dve najčešće raspadnu. Nikada im nemojte učiniti nešto nažao, jer će vam to vratiti kad budete najmanje očekivali.

STRELAC

Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strelcem traje godinama, morate mu dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati da pređete i preko neverstva.

JARAC

Jarac očekuje tradicionalno venčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne puno seksa pre braka. Očekuje potpunu vernost, a kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo. Seks i deca su način na koji ćete zadržati Jarca. Prevara za njih uglavnom znači praskid.

VODOLIJA

Ovo je vrlo nemiran znak kojem predstavlja problem da s nekim u vezi ostaje duže od nekoliko dana. Svoj život žele da začine raznolikošću. Nisu preterano seksualni. Može se dogoditi da ih jedna osoba fascinira i impresionira svojom ličnošću i načinom života, a onda odjednom izgube interesovanje. Stimulišite Vodolijin intelekt i imaćete odličnu šansu da s njom provedete više godina. Osim toga, poželjno je da volite putovanja.

RIBE

Ribe su jedan od najvernijih i najpredanijih horoskopskih znakova. Vole veze koje traju ceo život. Iako se radi o vrlo moralnim znakovima, prevara im ipak nije strana, ali to nikad neće priznati partneru. Ribe su te koje se venčaju sa simpatijom iz srednje škole i ostanu s njom do kraja života.

Izvor: vecernji

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.