Dnevni horoskop za 1. decembar: Merkurov ulazak u Jarca podstaknuće želju za druženjem

by | 30 novembra, 2023
Dnevni horoskop za 1. decembar

Dnevni horoskop za 1. decembar nam donosi ulazak Merkura u Jarca. Ovo će biti idealan dan da se posvetite karijeri i planiranju, ali i zanimljivim druženjima.

Dnevni horoskop za 1. decembar

Ovan

Dobro zasučite rukave i pripremite se na akciju. Jasno ćete videti svoju i viziju, kao i to kako da je ostvarite. Dan je idealan za traženje novog partnera ili novog posla. Možda i za traženje povišice? Ukoliko ste sami, ovo je sjajna prilika da obratite pažnju na potencijalne partnere oko sebe. Možda vam je ljubav sve vreme ispred nosa.

Bik

Prema horoskopu, danas možete sve, Bikovi! Želećete da upoznate nove ljude, posetite nova mesta i isprobate nešto drugačije. Međutim, povezivanje sa starim prijateljima takođe zvuči zanimljivo. Započnite novi projekat koji će vas ispunjavati i lično i profesionalno. To možete biti i neki preduzetnički plan.

Dnevni horoskop za 1. decembar: Blizanci

Vaše zavodljive moći će danas biti na posebnom vrhuncu. Osvajaćete ljude pre nego što se i pozdravite. Kontakt očima će danas biti posebno važan. Međutim, cilj je da privučete prave saradnike, a ne bilo koga. Iskoristite svoje harizmatične moći na najbolji način i okupite grupu istomišljenika oko sebe.

Rak

Uživaćete sa partnerom u omiljenim zajedničkim aktivnostima. Ukoliko ste sami možda ćete primetiti da vaš savršen muškarac iz snova u stvari uopšte ne izgleda tako kako ste ga zamišljali. Osim toga, setite se da se suprotnosti privlače. Ukoliko razmišljate o nekom ko vam je zamalo izmakao – lepe vesti: Moguć je ponovni susret.

Lav

Ovaj tranzit će vas podstaknuti da nered dovedete do savršenstva. Završite sve projekte na kojima radite kako biste mirne savesti uživali u praznicima. Osim toga, preporučljivo je da se napokon posvetite zdravlju. Uzmite bar pola sata svaki dan za određene vežbe koje će vam prijati.

Devica

Sezona žurki je stigla, Device. Merkur, vaša vladajuća planeta, će vas izvući iz plavetnila u kom se već isuviše dugo nalazite. Vreme je da postanete glamurozni i da zasijate gde god da se pojavite. Prihvatite sve pozive, a možda biste mogli i vi da organizujete žurku. Mogući su i zanimljivi romantični sastanci.

Dnevni horoskop za 1. decembar: Vaga

Držite svoje prijatelje blizu. Iako nikada niste bili tip koji izbegava žurke, možda je sada vreme da organizujete jednu i da se povežete da porodicom tokom ove praznične sezone. Međutim, nemojte dozvoliti da va sprevelika društvenost uguši. Odvojite i vreme za sebe kako biste napravili ravnotežu.

Škorpija

Ovo je savršen dan za istraživanje. Uhvatite korak sa svim što je relevantno za posao kojim se bavite. Biti u toku sa najnovijim dešavanjima je vaše tajno oružje za napredovanje na poslu ili za dobijanje nove pozicije. Osim toga, istražite i šta se zanimljivo dešava u gradu. Posetite kulturna dešavanja i možda pronađete i srodnu dušu.

Strelac

Vreme je da sve sistematizujete, Strelčevi. Merkur danas napušta vaš znak, ali vas podstiče da napravite dobru organizaciju kako u novu godinu ne biste ušli neorganizovani. Previše je lako biti ponesen prazničnim duhom, ali pre nego što krenete da trošite novac na ono što vam ne treba, konsultujte se sa svojim budžetom.

Jarac

Merkur će danas pojačati vašu moć ubeđivanja. Teško će vas bilo ko odbiti tako da se fokusirajte da postavite vaše zahteve i predloge do kojih vam je najviše stalo. Budite veoma hrabri u tome kako se predstavljate. Prvi utisak je veoma moćno oružje ako znate kako da ga iskoristite.

Dnevni horoskop za 1. decembar: Vodolija

Sezona je velikodušnosti, ali i za postavljanje granica. Ukoliko ih ne postavite da zaštitite sebe, bićete iscrpljeni i preopterećeni. Međutim, nemojte biti grubi i bezobrazni pri postavljanju ovih granica. Oni koji treba, razumeće da i vama treba energije i prostora za sebe.

Ribe

Želja za zabavom i druženjem će se probuditi u vama, ali se uverite da ne pozivate bilo koga u svoj najuži krug. Kako je Merkur ljubitelj tehnologije, pokušajte da se posvetite društvenim mrežama, pa možda pronađete i ljubav. Ovo takođe ne bi bio loš dan da ažurirate sve svoje lozinke.

nd3000/GettyImagesPlus