Dnevni horoskop za 11. april: Konjukcija Sunca i Merkura zahteva da dva puta proverite informacije

by | april 10, 2024
Dnevni horoskop za 11. april

Dnevni horoskop za 11. april sprema konjukciju Sunca i Merkura koja će uzdrmati našu intuiciju i otežati nam da razlikujemo istinu od laži.

Dnevni horoskop za 11. april

Ovan

Nema ništa loše u tome da imate samopouzdanje, ali budite pažljivi da ne pređe u aroganciju. Izbegavajte likovanje ili svađu samo zato da biste bili u pravu. Takođe, izbegavajte da čekate svoj red da govorite umesto da zaista slušate. Pravo samopouzdanje dolazi samo iz toga da se dobro osećate iznutra, Ovnovi.

Bik

Neugodna energija bi mogla da poremeti vaš tok misli danas unoseći pometnju u vašu intuiciju. Biće vam veoma teško da čitate ljude što bi moglo dovesti do nekoliko neprijatnih susreta. Moguće je da pogrešno protumačite flert. Iako lako sklapate prijateljstva, možda je vreme da sada ljudima date malo prostora.

Dnevni horoskop za 11. april: Blizanci

Vaš buntovnički duh bi sad mogao da vas odvede sumnjivim putem. Pazite da ne budete žrtva nečijeg strastvenog govora i da se ne upustite u nešto što ne razumete u potpunosti. Odvojite vreme da sagledate sliku u potpunosti. Mogli biste da steknete uvid i u drugu stranu što će vas učiniti srećnim što niste prerano odreagovali.

Rak

Da li se osećate kao da ste uzeli više nego što možete da postignete? Možete da se nosite sa svime što vam se nađe na putu, ali morate da budete realni. Najbolje ćete raditi ako budete sami, pa se nemojte stideti da zatražite malo odmora i prostora. Kada se dobro organizujete, bićete spremni za dalji rad.

Lav

Iako to sigurno nije nešto što vi volite da čujete, ali pritisnite kočnicu pre nego što odreagujete na neke stvari. Odvojte vreme da procenite šta ste uradili u prethodnom periodu. Da li želite da nastavite da trošite energiju u ovom pravcu ili je potrebno da promenite neke stvari? Ne morate odbaciti sve za šta ste se borili, ali budite jasni povodom toga kako ga nadograđujete.

Devica

Vi ste perfekcionista po prirodi, pa je veoma teško ugoditi vam. Često se fokusirani na to kako se ljudi izražavaju – pomno pratite izraz lica i govor tela. Međutim, moguće je da ćete danas pogrešno protumačiti informacije. Umesto da kritikujete, možda bi bilo bolje da ponudite proaktivno rešenje. Jedino tako ćete zaista pomoći.

Dnevni horoskop za 11. april: Vaga

Možda će se danas stari plamen ponovo zapaliti. Mogli biste da razmišljate o onome ko vas je napustio i ostavio vam tragove i traume za ceo život. Bez obzira koliko vam je teško, poradite na tome da ojačate svoju volju. Moguće je da i oni razmišljaju o vama, ali ovo zaista nije dobar trenutak da se vrate u vaš život.

Škorpija

Ako ste previše indirektni u vezi sa svojim željama, to bi moglo izazvati neželjene reakcije. Jasno komunicirajte i budite spremni i na dobar i na loš kraj. Ukoliko budete nestrpljivi sa svojim namerama, to bi moglo izazvati sumnju ili učiniti kao da stavljate sebe u skriveni plan. Šta je to što zaista želite?

Strelac

Kada ste uzbuđeni, obavezno trčite pred rudu. Međutim, to bi moglo da izazove probleme. Obećavajući trag kada je u pitanju ljubav ili finansije bi se moglo ispostaviti kao farsa, a ne nešto što je vredno borbe. Odvojite vreme da procesuirate ovo što se dešava. Ne gubite iz vida sopstvenu moć i vrednost.

Jarac

Nostalgija je jedno, ali možda se previše čvrsto držite predmeta iz svoje prošlosti. Te skupe čizme ili haljina koju više nikada nećete obući će vam možda doneti neku zaradu ako ih prodate. Mada možda u tim starim stvarima pronađete nešto što će biti vredno i sada u 2024.

Dnevni horoskop za 11. april: Vodolija

Neobična energija bi mogla da prođe kroz krug vaših prijatelja, Vodolije. Međutim, nemojte sipati ulje na vatru. Prekinite niz negativnosti i obavestite ljuda da vam je potreban dan da razmislite o ovim stvarima. Takođe, možda ne bi bilo loše da se povežete sa voljenim prijateljima iz vaše prošlosti.

Ribe

Finansije bi mogle da uzburkaju vaše misli danas. Koliko god da ste sanjar, ne možete sva rešenja izvući iz mašte. Pomerite telo, kako biste pokrenuli i pozitivnu energiju. Idite u teretanu ili prošetajte parkom kako biste raspetljali svoje burne misli. Skretanje pažnje na nešto drugo bi moglo pomoći da kasnije dođete do pravog rešenja.

Maria Korneeva/GettyImagesPlus