Dnevni horoskop za 25. april: Merkur kreće direktno i raščišćava sve nesporazume

by | april 24, 2024
Dnevni horoskop za 25. april

Dnevni horoskop za 25. april nam donosi pozitivnu energiju. Od 1. aprila do danas Merkur je bio retrogradan u Ovnu, a danas se vraća direktnoj kretnji i donosi optimizam.

Dnevni horoskop za 25. april

Ovan

Prognoza za danas, Ovnovi? Punom parom napred! Merkur izlazi iz retrogradnog kretanja i omogućava da napredujete. Ako ste do sada bili u maglovitom raspoloženju kada su vaši ciljevi u pitanju, sada ćete sve vrlo jasno i lako da vidite. Budite svoji i samo napred!

Bik

Sve što vam je do sada bilo nejasno, odjednom će dobiti jasne okvire i smernice. Međutim i dalje je neophodno da slušate vašu intuiciju i da iskoristite svoju kreativnost. Šta više, poželjno je da se više oslanjate na njih nego na logiku. Ovo će se isplatiti na dugoročnom planu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 25. april: Blizanci

Napokon možete da opušteno izdahnete. Tokom proteklih nedelja ste morali da radite posao za nekoga. Međutim, sada je tome kraj. Neophodno vam je da krenete dalje i da pokrenete grupni ili lični projekat. Nemojte biti stidljivi. Podelite vaše ideje sa ljudima koji slično razmišljaju. Zajedno ćete biti nazaustavljivi.

Rak

Nakon duge tri nedelje kada ste morali biti strpljivi, sada će sve da se pokrene mnogo lakše nego što ste mislili. Svakako je korisno što ste u ovom periodu usavršili neke planove, uspostavili nove kontakte i sada ste sigurniji u to što radite. Razgovarajte sa nekim ko je prošao kroz ovo i maksimalno iskoristite njihove savete.

Lav

Nakon ovog perioda, sigurno ćete više ceniti dane sledećeg odmora. Možda će biti potrebno još nekoliko dana razgovora i pregovora da se razjasne sve pogrešne komunikacije i kodirani signali. Međutim, sreća u ovome je što ćete biti slobodni da direktno kažete istinu bez brige da ćete biti pogrešno shvaćeni.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Da li su te tajne previše sakrivene od sveta, Device? Sada kada Merkur kreće direktno, moglo bi biti oslobađajuće da skinete taj teret sa grudi. Imate nešto da priznate? Nemojte čekati trenutke da budete primorani da to uradite. Preuzmite kontrolu nad situacijom i ispičajte svoju priču na pravi način.

Dnevni horoskop za 25. april: Vaga

Možda je bilo problematično da razumete sebe i ljude oko vas tokom prethodnih nedelja. Kada se gospodar komunikacije vrati na pravi put, dobićete jasnu viziju onoga što želite i znaćete gde se tačno nalazite u odnosu na tu drugu ključnu stranu. Ako vam nešto još uvek nije jasno, nikako se nemojte bojati da postavite pitanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Priznajte sebi da ste malo zanemarili brigu o sebi i zdravlju u proteklom periodu. Međutim, ne brinite, sada je pravo vreme da se vratite na taj put. Ako vam je potreban sjaj, imaćete motivaciju da započnete rad na sebi ili da se jednostavno samo vratite nekim pozitivnim navikama i životnim izborima.

Strelac

Ljubav je ponovo u vazduhu, Strelčevi. Duboko udahnite i samo napred. Bezbedno je da pokažete svoja osećanja, ali i ljubav prema sebi. Još uvek niste otišli na onu masažu o kojoj maštate? Sada je pravo vreme! Znate da kada izgledate dobro i osećate se dobro. Ovo je odličan način da podignete samopouzdanje i preduzmete prave korake.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Izađite iz skrovišta i usudite se da se ponovo povežete sa ljudima. Kako Merkur ponovo kreće direktno, ne morate se plašiti da će vaše reči biti pogrešno shvaćene. Naći ćete savršen način da izrazite ono što osećate i ljudi će imati razumevanja za vas. Ukoliko ste u sukobu sa nekim, to će biti rešeno iznenađujuće lakim razgovorom.

Dnevni horoskop za 25. april: Vodolija

Mentalne blokade su nestale. Možda ste se osećali kao da niste mogli da artikulišete svoja osećanja ili čak da niste mogli da bacate duhovite dosetke što vam inače prirodno leži. Međutim, budite bez brige! Sve se vraća u normalu pomažući vam da donesete neke pametne odlike i vratite svoj život na pravi put.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Napokon možete da prestanete da brinete o svakom dinaru i da posegnete za novčanikom. Od sada će biti mnogo lakše da vratite stvari na pravi put, a moguća su i poboljšanja na finansijskom planu. Detaljno pregledajte svoj budžet i pronađite mesta gde vaš novac „curi“. Ako treba da razgovarate o zajedničkim troškovima, ovo je pravo vreme.

sisterspro/GettyImagesPlus