Dnevni horoskop za 29. novembar: Sunce i Mars su u kvadratu sa Mesecom i učiniće nas razdražljivim

by | 28 novembra, 2023
Dnevni horoskop za 29. novembar

Dnevni horoskop za 29. novembar nam sprema dan ispunjen tenzijama i nestrpljenjem. Nemojte dopuštati sebi da planete i vodite računa o granicama – i svojim i tuđim.

Dnevni horoskop za 29. novembar

Ovan

Ono što vam se danas bude učinilo kao minorna iritacija moglo bi da izvuče tornado besa iz vas. Najbolje bi bilo da izbegavate sukobe i da ne pokušavate da se po svaku cenu izvučete iz neprijatne situacije. Umesto da u naletu besa pravite lapsuse, napravite tajm aut i ohladite se pre nego što sve eskalira u nepovoljnom pravcu.

Bik

Horoskop vam poručuje da danas budite posebno oprezni ako ne želite da izgubite prisebnost. Bićete posebno osetljivi, ali nije samo to problem. želećete da uzvratite duplo jačim povredama od onih koji su vama nanete. Ostavite se toga ko je započeo i sklnoite da čim primetite da stvar izmiče kontroli.

Dnevni horoskop za 29. novembar: Blizanci

Ne morate baš u svemu da se slažete sa drugim ljudima. Međutim, ukoliko ste na sasvim različitim stranama po pitanju vaših vrednosti mogli bi imati problem sa razumevanjem. Mogli biste se naći u sukobu zbog političkih perspektiva ili različitim pristupima upravljanja vremenom. Da li je to zaista razlog da prekinete prijateljstvo.

Rak

Mesec je danas u vašem znaku i to će vam olakšati izražavanje na način na koji niste to inače činili. Reči nisu jedini oblik komunikacije. Izrazite se modnim odabirima i nemojte se obazirati na to šta drugi govore. Razmetanje vašom individualnošću je krajnji čin pobune. Kada jednom prevaziđete oklevanje, osećaćete se sjajno.

Lav

Lavovi su poznati po tome što su otvoreni, ali šta će biti sa emocijama koje krijete ispod prsluka? Danas će vam biti posebno teško da sakrijete ono što vas muči. Međutim, ako ipak uspete da otvorite dušu, nemojte otiđi u krajnosti i postati previše dramatični govoreći svima o vašim problemima. Nađite se na kafi sa osobom kojoj verujete.

Devica

Nemojte se zaključavati ni u kakve dugotrajne obaveze. Bićete veoma promenljivog raspoloženja da biste donosili bilo kakve važne odluke. U vašoj prirodi je da pomažete drugima, ali trenutno nemate mentalnu snagu za to. Dakle, trudite se da svako druženje svedete na kratke sastanke kako se sve ne bi previše iskomplikovalo.

Dnevni horoskop za 29. novembar: Vaga

Imate li osećaj da je skromnost nekad precenjena? Nebo vas podstiče da podelite svoje uspehe sa drugima ili bar sa vašim najbližima. Ipak, budite oprezni da ne delite svoje ideje sa nekim ko bi mogao da vas prevari i preuzme vaše zasluge. Bilo ko bi mogao biti potencijalna konkurencija, tako da budite pažljivi.

Škorpija

Deo vas će želeti da se oslobodi okova koji vas stežu, dok će drugi deo želeti da drži kontrolu nad bukvalno svim što radite. Uočavate problem, zar ne? Za početak, prestanite da forsirate sebe da odmah odreagujete. Zastanite na trenutak i procenite situaciju. Ukoliko znate da bi ovaj potez mogao da vam nanese štete koliko i koristi, razmislite još jednom.

Strelac

Strelčevi su uvek orijentisani na akciju, nemojte dozvoliti da danas bude drugačije. Ispunjeni ste frustracijom i kako bi se oslobodili ovog osećanja, najbolje bi bilo da se pokrenete koliko god vam to u ovom trenutku delovalo teško. Najgore što možete da uradite jeste da pokušate mirno da sedite i da se bavite problemom kada su emocije još uvek vruće.

Jarac

Kada neko želi da vam se približi, to može biti posebno teško za tu osobu. Međutim, kada jednom uđu u krug vaših bližnjih, sve ćete uraditi za njih. Međutim, morate da postavite granice i da naučite da odbijete nešto na ljubazan način. Nema potrebe za dugim opravdanjima. Imate pravo na vreme za sebe.

Dnevni horoskop za 29. novembar: Vodolija

Tvrdoglava nezavisnost bi danas mogla da bude problematična za vas. Prestanite da pokušavate da dokažete da imate kontrolu nad svim. Porazgovarajte sa prijateljima kojima verujete i vidite da li neko ima koristan savet za vas. Ponekad dobra rešenja dođu tokom razgovora.

Ribe

Iako je dete u vama dragoceno, vreme je da zrelost preuzme kormilo. Durenje ili pasivno ignorisanje nekoga neće odvesti nikuda. Izdignite se iznad svega i budite racionalni. To ne znači da treba da ignorišete svoja osećanja, već da razgovarate o njima. Osim toga, radite nešto što vam prija i što vas opušta. To će vam pomoći da se ohladite i izborite sa situacijom.

monkeybusinessimages/GettyImagesPlus