Dnevni horoskop za 14. jun: Šta nam sprema kvadrat Venere i Meseca u Biku?

by | 13 juna, 2023
Dnevni horoskop za 14. jun

Dnevni horoskop za 14. jun: Device će biti energične, a Ribama je neophodan odmor.  Šta se sprema Vašem znaku?

Dnevni horoskop za 14. jun

Ovan

Bićete rastrzani između potrebe da trošite i želje da uštedite. Ako se odlučite na trošenje, učinite to na zabavan način. Upalite mirisnu sveću i pustite muziku dok šaljete uplate za stvari koje želite. Kada završite sa papirologijom, počastite se nečim luksuznim (u okviru vašeg budžeta).

Bik

Danas verujte u sebe i učinite sve o čemu maštate. Nemojte preskakati ni važne porodične događaje ili duge poruke na koje treba da odgovorite. Krajnje je vreme da razrešite problem koji imate sa članom porodice. Neće biti prijatno, ali će biti korisno.

Dnevni horoskop za 14. jun: Blizanci

Iako ćete poželeti da ostanete u krevetu ceo dan, to neće biti slučaj. Razbudiće vas primamljivi pozivi prijatelja i vaša želja za komunikacijom. Ubrzajte da biste postigli sve obaveze, ali neke stvari možete ostaviti i za sutra.

Rak

Teško ćete se odlučiti između tone obaveza koje čekaju na vas i želje za druženjem. Dobro se organizujte i potrudite se da sve što treba uradite na vreme. Kada završite sa zadacima, nagradite sebe zabavom.

Lav

Da li je vreme za promenu karijere ili promenu načina života. Preispitajte svoje izbore i razmislite o tome šta Vam je krajnji cilj i gde želite da budete za nekoliko godina. Tek kad razmotrite sve opcije, onda krenite u akciju.

Dnevni horoskop za 14. jun: Devica

Energija i uzbuđenje će okarakterisati Vaš dan. Međutim, nije najpametnije pristati na sve što vam se nudi. Ukoliko prihvatite više obaveza nego što možete da ispunite, to će dovesti do brzog sagorevanja. Razmislite pre nego što pristanete.

L&Z Instagram nagradni foto konkurs – „Mladenci“

Vaga

Samopouzdanje Vam je poljuljano i previše zavisite od mišljenja svojih prijatelja. Vreme je da se preispitate da li verujete pravim osobama. Nema potrebe da celoj grupi prijatelje istrtljate lične stvari. To nije njihova stvar, a Vi ćete postati meta tračeva.

Škorpija

Koliko god da ste zaokupljeni poslom, neophodno je da odvojite vreme za porodicu i da joj se posvetite. Ipak, trudite se da ne obećavate već delujte. Ukoliko ne ispunite obećanje, Vaše bliske osobe će se naljutiti.

Dnevni horoskop za 14. jun: Strelac

Umerenost je nešto što ne ide uz Vaš znak, ali pokušajte jer Vam je to neophodno. Budite kreativni u načinima na koje možete uživati u hrani i fitnesu koji podstiče rad Vašeg tela. Ključ je u prirodi. Šetnja će Vam dobro doći.

Jarac

Dan će Vam proteći u lomljenju da li da pokažete svoje emocije ili da ih zadržite za sebe. Kada jednom nekom otkrijete emocije, nećete moći da ih povučete. Razmislite još jednom i istražite da li se i druga osoba oseća kao Vi.

Vodolija

Vaš porodični i ljubavni život će biti u sukobu. Neko iz porodice će zahtevati Vašu pažnju. Sa partnerom ćete imati sukob oko toga da li treba da proširujete porodicu. Želećete stvari na koje možda niste spremni.

Dnevni horoskop za 14. jun: Ribe

Preforsirali ste sebe do te mere da je moguće da ćete se razboleti. Napravite prostora za odmor u Vašem raspredu. To Vam je neophodno. Objasnite prijateljima koji Vas pozivaju da morate da se naspavate. Ko je pravi prijatelj, razumeće!

Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus