Dnevni horoskop za 15. avgust: Teško ćete izbeći svađe

by | 14 avgusta, 2023
Dnevni horoskop za 15. avgust

Dnevni horoskop za 15. avgust obeležiće zapaljivi kvadrat između Sunca i Urana. Izbrojte do deset pre nego što nešto kažete, da se posle ne biste kajali.

Dnevni horoskop za 15. avgust: Izbrojte do 10…

Ovan

Ugrizite se za jezik, Ovnovi! Čak i da ste sebi obećali da nešto nećete reći, danas ćete biti na silnom iskušenju da to ipak uradite, jer se Sunce u vašoj petoj kući sukobljava s Uranom. Predugo ste podnosili nešto (ili nekoga) i ako ne progovorite, mogli biste eksplodirati. Nađite diplomatski način da otpustite ventil, a da ne napravite nepopravljivu štetu. Samo shvatite da ste uznemireni i da biste mogli na kraju reći stvari zbog kojih ćete se kajati.

Bik

Dubok udah – dubok izdah… Danas se sukobljavaju Sunce i Uran, pa vam nervoze neće faliti. Ako ste se plašili da izrazite svoje frustracije, konačno biste mogli da dođete do tačke preloma. Ili ako imate decu, vaš slatki anđeo bi se odjednom mogao pretvoriti u malog đavola. Šta god da je stresor, pokušajte da izbrojite do deset pre nego što odreagujete.

Blizanci

Dok Sunce formira napet kvadrat sa zapaljivim Uranom u vašem polju podsvesti, možda nećete biti svesni šta vas je spopalo. Iako obično možete da držite svoj temperament pod kontrolom, teško je zadržati stvari u sebi – ili ih lepo izgovoriti – kada sedite na vulkanu. Popričajte s bliskom osobom o tome šta vas muči ili uzmite papir i olovku i sve to lepo zapišite. Ono što NE želite da uradite je da planete iz čista mira i da nastarda neko ni kriv ni dužan.

Rak

Budite oprezni, Rakovi. Dobro će vas prodrmati kvadrat Sunce-Uran. Nije vam prijatno da preispitujete svoje najbolje prijatelje, ali se može ispostaviti da neko od njih nije iskren i da vam radi nešto iza leđa. A pripazite malo i na kolege. Tu bi neko sitno nezadovoljstvo moglo eskalirati u ozbiljnu svađu. Možda je neko od kolega preuzeo zasluge za vaš rad, a to nećete moći da prećutite. U redu je da odreagujete – samo pažljivo birajte reči.

Dnevni horoskop za 15. avgust: Lav

Nestrpljivi ste da krenete u akciju, ali suzdržite se! Danas Sunce i Uran formiraju baš nezgodan kvadrat u vašem polju karijere. Povećana je nervoza, kao i nestrpljenje. Ne donosite ishitrene odluke, naročito ako se tiču posla i karijere. Imate velike planove za sebe (kao i obično), ali pod ovim napetim aspektom, ne treba da brzate. Danas možete doći u sukob s rođakom ili šefom.

Devica

Danas ćete možda konačno morati da se suočite s nekim ko vam je bio trn u oku. Kada Sunce formira kvadrat s nestabilnim Uranom u vašoj devetoj kući, svo samoograničenje na svetu možda neće biti dovoljno da obuzda vaše topovsko đule iskrenosti. Pre nego što ga ispalite, budite spremni na odgovor druge strane. Iskrenost rađa iskrenost, tako da ako ćete da “napadnete” drugu stranu, budite spremni da ćete možda čuti nešto što vam se neće dopasti.

Vaga

Da li da se otisnete u avanturu ili da se prepustite hedonizmu u svoja četiri zida – pitanje je sad? Kvadrat koji formiraju Sunce i Uran neće vam olakšati dilemu. Naprotiv. Srećom, za razliku od ostalih znakova, vama ne vise svađe nad glavom. Eventualno bi prijatelji mogli da vam malo zamere ako odbijete druženje.

Škorpija

Današnji kvadrat koji otvara oči između Sunca u vašoj ambicioznoj desetoj kući i remetilačkog Urana u kući odnosa mogao bi da otkrije iznenađujuće podatke. Možda ćete saznati da je kolega ljubomoran na vaša postignuća ili da novi romantični partner nije onakav kakav ste mislili da jeste. Peispitajte svoju ulogu u tome. Da li ste svesno izbegavali da se suočite s realnošću? Resetujte ili malo smanjite očekivanja.

Strelac

Ne dozvolite da vam složeni detalji pokvare motivaciju. Danas Sunce u vašoj ekspanzivnoj devetoj kući  formira napet kvadrat s haotičnim Uranom, što bi vas moglo navesti da dignete ruke od nečeg na čemu ste dugo radili. Ali odustajanje sada može značiti odustajanje pet minuta pre nego što se čudo dogodi! Zatražite pomoć prijatelja ili profesionalca koji će vas provesti kroz detalje i pomoći vam da nađete rešenje.

Jarac

Znajte svoje granice danas, Jarac, čak i ako želite da ih pomerite. Vatreno Sunce bukti kroz vaš sektor intimnosti. No, pošto u vašoj zoni strasti formira izazovan kavdart s lošim dečakom Uranom, možda će vam biti teško da se oduprete iskušenju. Ali ako se nadate da ćete uspostaviti trajnu vezu s osobom na koju se može računati –  samo ćete se razočarati. Sačuvajte svoju ljubav za nekoga ko to zaslužuje.

Vodolija

Okanite se pokušaja da udovoljite svima. Ovo je lekcija na koju će vas podsetiti kvadrat Sunce – Uran. Rođak ili neko od ukućana možda namerno dira tamo gde ne treba i pokušava da vam napravi problem. Obično biste pokušali da otvoreno razgovarate i vidite u o čemu se tu radi, ali ćete danas biti toliko uznemireni da nećete moći ili prosto nećete hteti da trošite vreme na tu osobu.

Ribe

U startu ćete shvatiti da ćete danas teško uspeti da obavite sve što ste zamislili. Jeste da je Sunce u vašoj produktivnoj šestoj kući, ali danas se sukobljava sa remetilačkim Uranom. Zato sedite i odredite prioritete. Napravite listu onoga što je najvažnije i najsmislenije — ili najhitnije — i krenite redom.

Ne podnosite partnerove prijatelje? Vodič za zaštitu mira i odnosa

SIphotography/gettyimages.co.uk