Dnevni horoskop za 20. januar: Blizanci, vreme je da budete iskreni

by | januar 19, 2023
dnevni horoskop za 20. januar

Blizanci su na velikoj ljubavnoj prekretnici, dok Ribe očekuje ljubavno zadovoljstvo. Šta čeka vaš horoskopski znak?

 

Dnevni horoskop za 20. januar

Ovan

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume u kombinaciji sa svojim ciljevima. Upornost će Vam se višestruko isplatiti.
Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Bik

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbegavajte konfliktne situacije.

Blizanci

Umesto da tražite lažnu utehu u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je emotivno razumevanje. Nečije reči na Vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Osetićete psihološko olakšanje, nakon suočavanja sa istinom.

Rak

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak. Važno je da usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Lav

U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop za 20. januar: Devica

Nemojte dozvoliti da se nepotrebno sukobljavate sa voljenom osobom. Odgovorite na nečije „signale“ ili na emotivnu poruku. Interesuju Vas neke skrivene informacije. Stalo Vam je da se dokazujete kroz različite izazove i u neobičnim situacijama. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vaga

Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Ponovo imate urinarnu infekciju – šta da radite? – Lepota i zdravlje

Taman stigne dobar rezultat, da biste nekoliko nedelja kasnije ponovo prepoznali simptome ponovljene urinarne infekcije. Šta sada da radite?

Škorpija

Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni. Poboljašajte svoju psihofizičku kondiciju.

Strelac

U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja. Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Jarac

Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vodolija

Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Dnevni horoskop za 20. januar: Ribe

Očekuje Vas zadovoljstvo i prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Završavate važan posao, koji Vam uliva osećaj sigurnosti i samopouzdanja u društvu saradnika. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Sannebereg/gettyimagesplus