Dnevni horoskop za 29. avgust: Mesec je u kvadratu s Jupiterom

by | avgust 28, 2023
Dnevni horoskop za 29. avgust

Dnevni horoskop za 29. avgust obeležiće kvadrat Meseca i Jupitera, pa nam neće biti baš lako. A neki od nas neće skidati ružičaste naočare.

Dnevni horoskop za 29. avgust: Šta nas očekuje ovog utorka

Ovan

Malo ste rastrzani danas. Ne znate da li da stanete i preispitate svoje odluke ili da se bacite u akciju. Naročito kada je posao u pitanju. Otvoreno razgovarajte sa šefom ili supervizorom ako imate neke sumnje u vezi s projektom na kojem radite. Možda samo projektujete sopstvenu anksioznost ili strahove. Ako neko drugi vrši preveliki spoljni pritisak na vas, to može biti znak da sačekate da više informacija ispliva na površinu.

Bik

Danas vam je sav fokus na karijeri. Pazite samo da se previše ne zanesete. Naročito ako su vam nadređeni nešto obećali, a do sada se baš i nisu pokazalo od reči. Mogli biste se silno razočarati. Ali, nemojte odstupati. Znate koliko vredite i borite se za svoju poziciju. Najverovatnije ste, potpuno nesvesno, povredili nečiju sujetu.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Danas biste mogli da smislite sjajnu ideju za radni ili kreativni projekat. Međutim, pitanje je da li je izvodljiva? Možda ćete imati poteškoća da razlikujete fantaziju od realnosti bistrih očiju, zahvaljujući kvadratu između meseca Vodolije i Jupitera u vašoj sanjivoj dvanaestoj kući. Možda bi bilo bolje da sačekate nekoliko dana da se (vilinska) prašina slegne. Tada ćete znati da li je to moguće ili ne.

Rak

Prevište ste obaveza sebi nametnuli i danas će vam biti jasno da nećete moći sve da obavite. Potrebna vam je bolja organizacija. Ostavite po strani sve što nije hitno i ne trošite vereme na vesti i društvene mreže (osim ako vam je to posao). A da ne biste „pregoreli“ na svakih dva sata napravite pauzu od dvadesetak minuta. I dišite duboko. Sve ćete stići.

Lav

Na svom putu do uspeha, da niste možda neke ljude uzeli zdravo za gotovo? Danas je pravi momenat da malo razmislite o tome. Obratite se ljudima koji su bili tu za vas i dajte im do znanja koliko cenite njihovu podršku. Lavovi u vezama suočiće se s nezadovoljstvom partnera koji je gurnut u drugi plan. Sputajte malo taj ego i ispravite grešku.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 29. avgust: Devica

Osećate se nervozno? Pronađite  ventil za nagomilanu energiju. Vaš um je sunđer, upija inspiraciju gde god da se okrenete. Danas idite na posao peške ili to uradite u povratku. I to brzim hodom. Izbacite sve negativne misli i suvišne informacije. Projekat koji vam je na umu zahteva mirnu glavu.

Vaga

Radije biste lenčarili i uživali u domu, ali, nažalost, radni je dan. Ali, danas ćete na posao poneti ružičaste naočare. Možda je u firmi haos, ali će vaša ljubaznost i optimizam danas otopiti led. Koleginici treba rame za plakanje. Saslušajte je. Znaće to da ceni i uzvrati istom merom kada vama zatreba podrška. A zatrebaće…

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Današnji sukob između Meseca i Jupitera može pokušati da vas ubedi da se možete nositi s bilo čime, ali to verovatno nije realno. Ne dozvolite da ponos stane na put da se neki projekat završi. Pustite i ostale kolege da iznesu svoje mišljenje. Traženje pomoći ne znači manje slave za vas ili da ste manje vredni. To znači da ćete postići najbolji mogući rezultat. I da će svi biti srećni zbog toga.

Strelac

Dobre vesti? Sa Jupiterom u Biku, vašom šestom kućom organizacije i usluge, na vrhuncu ste  produktivnosti. Danas treba da zasučete rukave i da se upustite u  stvaranja reda iz haosa. Ali pazite na napeti kvadrat sa idealističkim Mesecom, koji vas može dovesti u iskušenje da odgrizete više nego što možete da sažvaćete. Napravite listu prioriteta.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Za divno čudo, danas ćete i vi imati ružičaste naočare. Svi vide taj sjaj kojim zračite i da ste se udaljili od svoje oprezne prirode. Jupiter u vašoj zaljubljenoj petoj kući baca ružičasti sjaj na određene ljude i situacije, ali dok se sukobljava sa intuitivnim Mesecom, nećete baš jasno čuti šta vam intuicija poručuje. Možete dati pažnju i vreme potpuno pogrešnoj osobi.

Vodolija

Sa Mesecom u vašem znaku u kvadratu sa previše revnosnim Jupiterom, možda ćete biti u situaciji da padnete na velike, prazne priče. Ali to nije razlog da sad pritisnete dugme za paniku. Samo pripremite plan B ako nešto krene po zlu ili ako vas neko izneveri u poslednjem momentu. Ako se desi da vas neko izigra, samo se okrenite kolegama ili prijateljima na koje možete da računate.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Izbegavajte hitne odluke danas, osim ako niste voljni da rizikujete da potpuno pogrešno protumačite situaciju. Intuitivni Mesec lebdi u vašoj introspektivnoj zoni, ali kvadrira ga nemirni Jupiter. Usporite dovoljno da shvatite SVE detalje, jer ćete tako izbeći neke krupne greške.

Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.

Ne pate posle raskida: Horoskopski znaci koji će vas odmah preboleti

Članak se nastavlja posle reklama
Deagreez/gettyimages.co.uk