Dnevni horoskop za 9. novembar 2023: Obuzdajte emocije i ne iskušavajte tuđe strpljenje

by | 8 novembra, 2023
dnevni horoskop za 9. novembar 2023

U vreme kada Merkur menja svoj znak Bikovi će biti pogođeni tuđim odlukama, a Strelčevi će morati da se oslone na druge. Šta vama poručuje dnevni horoskop za 9. novembar?

Dnevni horoskop za 9. novembar

Ovan

Ukoliko ste slobodni, zakažite emotivni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Bik

Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje.
Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji.

Blizanci

Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«. Važno je da poštujete moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite kriterijume. U večernjim satima Blizancima će prijati relaksacija, opustite se.

Dnevni horoskop za 9. novembar: Rak

Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja. Uvek postoji zaobilazan način ili mogućnost da ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje namere. Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Lav

U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda. Osećate nedostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete. Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Devica

Delujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje i nedostaje Vam umerenost. Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Dnevni horoskop za 9. novembar: Vaga

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju i interesovanje. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa bliskim saradnicima. Priuštite sebi različite sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Izbegavajte ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Škorpije se nalaze u kreativnoj fazi, ali zbog različitih interesovanja morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Prijaće Vam dodatne obaveze, kao oblik radne terapije.

Strelac

Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas iscrpljuju. Neko od saradnika može da obavi i Vaš deo posla. Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Jarac

Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke. Poslovno-finansijski uspeh zavisi od dogovora, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje ili naklonost. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Dnevni horoskop za 9. novembar : Vodolija

Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«.  Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Prijaće će Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Ribe

Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara. Uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, bićete ponosni na svoj uspeh. Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.

Sanneberg/istock/gettyimagesplus