Dnevni horoskop za sredu 28. jun: Dan za velika dela

by | jun 27, 2023
Dnevni horoskop za sredu 28. jun

Dnevni horoskop za sredu 28. jun obeležiće trigon između Saturna i Sunca. Možete postići mnogo, pa nemojte gubiti vreme na tračarenje i lenčarenje.

Dnevni horoskop za sredu 28. jun: Šta nam donosi trigon između Saturna i Sunca

Ovan

Upozorenje o emocionalnom prejedanju! Kada vas uhvati nemir, a danas sigurno hoće – umesto da ga zatrpate slatkišima, uzmite olovku i papir i zapišite sve svoje emocije. Ili porazgovarajte s bliskom osobom i olakšajte dušu. Trigon između Saturna i Sunca baca svetlo na sve što ste potisnuli. Ne vredi da bežite…

Bik

Vaša sve veća popularnost učinila vas je prilično zauzetima, što prilično frustrira vaše stare prijatelje. Odvojite malo vremena za njih danas. Moglo bi se desiti da vam neko danas predloži poslovnu saradnju, vrlo entuzijastično. Nemojte ništa obećavati pre nego što razmotrite da li imate vremena za to.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Iako biste vi radije lutali ceo dan i družili se s prijateljima, trigon između Saturna i Sunca sugeriše da bi pametnije bili da se latite posla i obavite sve što ste zacrtali. Biće vremana za druženje i lepršanje s cveta na cvet. Osećaj zadovoljstva koji će se javiti zbog završetka projekta vinuće vas u nebesa.

Rak

Pomislićete u jednom momentu da je samo nebo granica, ali bi valjalo da se ipak malo prizmeljite. Pod moćnim trigonom Sunca i Saturna, možete postići mnogo, ali morate biti mudri i fokusirani. Manite se čavrljanja s kolegama – bacite se na posao i rezultati će premašiti vaša očekivanja.

Dnevni horoskop za sredu 28. jun: Lav

Danas vam je intuicija na maksimumu, samo je nemojte zanemarivati. Ako osećate neke čudne vibracije na poslu, obratite pažnju na to i slobodno se ubacite u ulogu detektiva. Neke stvari koje ćete otkriti mogu vas baš iznervirati. Ako vam neko radi iza leđa – ne brinite, pravda je na vašoj strani.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Možda mislite da je vama najteže i da niko nema toliko posla kao vi, ali niste u pravu. Ako bolje pogledati, svi oko vas u istom sosu. Isključite malo mozak, a maksimalno aktivirajte telo. Dobar trening pomoći će vam da se oslobodite napetosti. Nemojte sedeti kod kuće, već pozovite prijatelje i izađite negde.

Vaga

Obratite se uticajnim prijateljima danas dok trigon Sunce-Saturn jača vaš status — da ne spominjemo vaš urođeni šarm. Nema ništa loše u tome da osoba sa dobrim vezama povuče neke konce u vaše ime, posebno ako to može ubrzati  dugotrajan proces. Znaćete vi da uzvratite pravom merom.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Postoji dobar razlog da se osećate optimistično u vezi sa romantičnom situacijom danas. Samo nije vreme za toliku misterioznost. Iako vam niko ne sugeriše da odajete svaku groznu tajnu, možete podeliti neke intimne stvari s osobom koju pokušavate da šarmirate. Zauzetim Škorpijama se savetuje da problem s partnerom rešavaju mirnim putem. Svađa vam danas neće pomoći.

Strelac

Zastanite malo. Ne jurite svaku priliku – sačekajte da neke dođu k vama. Ako ste privatnik, razmislite na koji način možete poboljšati marketing i osigurati bolju prodaju. Vreme je da poradite na svom samopouzdanju. Danas  se okružite iskrenim prijateljima koji cene vašu   briljantnost i štite vam leđa.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Vaš vladar Saturn pravi divan trigon sa Suncem i ako neko može da izvuče maksimum iz ovog aspekta, to ste vi. Danas je dan za sklapanje velikih poslova i razvijanje poslovne strategije koja mora da uspe. A sreća će vas pratiti i na polju ljubavi. Ako ste već duže vreme zainteresovani za neku osobu, danas je pravi momenat da je pozovete.

Vodolija

Dok s edrugim horoskopskim znacima preporučuje da se bace na posao, vama zvezde poručuju da se opustite i uživate. Danas nije dan za akciju, jer nećete mnogo postići. A baterije su vam već istrošene i treba ih napuniti. Šetajte, meditirajte, čitajte neku dobru knjigu, napravite koktel…

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Konačno ste uspeli da dostignete ono što ste zacrtali, ali vam trigon Sunce-Saturn savetuje da se ne hvalite na sva zvona. Da, zaslužili ste pohvale, ali to kolege neće dočekati s odobravanjem. Budite suzdržani i mudri. Stižu poslovene ponude, ali pažljivo birajte saradnike.

Ova četiri horoskopska znaka su najbolja varijanta za jednu noć

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

nensuria/gettyimages.co.uk