Horoskop za 4. avgust: Počinje značajan period za sve znakove

by | avgust 3, 2022
dnevni horoskop za 4. avgust

Bikovi su na pragu nove ljubavi, dok Vagama predstoji oslobađanje od emotivnog prtljaga

Dnevni horoskop za 4. avgust

OVAN

Ovaj susret Merkura i Venere vama će dati jednu osobinu kojoj inače niste skloni: pedantnost i obraćanje pažnje na detalje. Iskoristite ovaj period do 24. avgusta i vaše nove sposobnosti da napredujete i ostvarite važne ciljeve. Ovo je ujedno pogodan period da započnete dijetu ili da se učlanite u teretanu. Nećete gubiti volju i bićete predani.

BIK

Susret dve važne planete, Merkura i Venere, događa se  u vašoj petoj kući. Singl Bikovi su na pravom putu da nađu svog partnera. Sada je vreme da se sredite i da počnete da izlazite u grad, sve su šanse da bi se neko nov mogao pojaviti. Ako ste već našli nekog, uživajte i bez brige. Medeni mesec za neke parove ne mora nikada da se završi.

BLIZANCI

Ko upravlja svetom? Žene će voditi vaš svet, Blizanci, tokom gotovo celog avgusta. Zato, vreme je da se posvetite važnim ženama u vašem životu: partnerka, sestra, majka, rođaka, dobra prijateljica… Preporuka je da im posvetite što više vremena možete, možda čak i da provedete vikend zajedno na nekom putovanju.

RAK

Merkur podstiče vaše polje komunikacije i biće vam lako da izrazite sve što želite. Nemojte ovaj kvalitet ostavljati samo za zabavnu konverzaciju na koktelu ili partiju. Iskoristite je da poboljšate svoju vezu ili da nametnete svoja rešenja za određene projekte ili zahteve na poslu. Samo napred!

LAV

Za Lavove je sada pravo vreme da srede svoje finansije. Očekuju vas određeni prihodi od ranijih projekata i zvezde savetuju da ih ne potrošite na uživanje i predstojeće rođendanske zabave, već da ih mudro uložite. Ako niste sigurni šta biste mogli da učinite sa tim novcem, posavetujte se sa nekim u svojoj okolini.

Dnevni horoskop za 4. avgust – DEVICA

Vi ste uvek skloni čavrljanju, ali uz susret Merkura i Venere prosto će vam biti teško da držite usta zatvorenim čak i na minutu! Vodite samo računa da, iz  neopreznosti ili najbolje namere, ne zloupotrebite nečije poverenje ili ne prenesete dalje informacije za koje neko računa da vam je rekao u poverenju.

VAGA

Vi ćete se svom snagom baciti na čišćenje. Ali, ono što vam zaista treba jeste da se rešite starog prtljaga iz prošlosti. Vreme je da oprostite sebi za ono što smatrate propustima i da napokon mirno krenete u budućnost. U redu je da prvo ispraznite ladice i pospremite ormar, ali ne zaboravite da vam je u stvari potrebno unutrašnje rasterećenje.

ŠKORPIJA

Koliko god da priželjkujete intimne trenutke jedan na jedan sa voljenom osobom, moraćete to da odložite sve do kraja avgusta. Događaji i ljudi će vas jednostavno preplaviti i vi nećete biti u prilici da  stvorite uslove za ove romantične trenutke. Ovo će vam laskati, ali ćete se osećati loše jer ne znate kako da žonglirate sa svim što vam se događa.

STRELAC

Merkur sreće Veneru i vaše polje karijere dobija zalet koji će trajati sve do 25. avgusta. Nekima od vas neminovno je unapređenje na rukovodeću funkciju, što slobodoumnim Strelčevima može i da zasmeta. Vi volite da raspolažete svojim vremenom bez ograničenja i radite timski, ali sada je vreme da preuzmete vođstvo. Isplatiće se.

 Dnevni horoskop za 4. avgust – JARAC

Nemojte potiskivati stvari i nemojte se truditi da prikrijete činjenice samo zato što želite da ostavite utisak ljubazne osobe. Vi ste osoba koja poštuje i ceni istinu i slobodno je iznesite kada god smatrate da je potrebno. Samo vodite računa o tome da svako od nas ima različitu perspektivu i da treba i ostalima da dozvolite da iskažu svoje viđenje situacije.

VODOLIJA

Sve do 25. avgusta vaš magnetizam će biti čak i izraženiji no obično. Nemojte se trošiti na pogrešne situacije i ljude već fokusirajte svoju energiju i rezultat će biti taj da ćete krajem avgusta završiti tačno na onom mestu koje želite. Neobično za vas, ali trenutno ste prilično ljubomorni i posesivni. Pazite samo da ne pritiskate partnera suviše.

RIBE

Za vas ovog avgusta nema površnih priča. Nećete ih trpeti u karijeri, a bogami ni u ljubavnom životu. Ako pravite planove očekivaćete da su oni značajni, duboki i dugoročni. Ne brinite, sav trud koji ste uložili u svoju vezu sada će biti nagrađen, a vaš odnos će ući  u period boljitka. Uskoro ćete imati odnos kakav priželjkujete.

Pročitajte:

MESEČNI HOROSKOP

KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST

 

nicolakatie/gettyimagesplus