Horoskop za jesen 2023. Strelac

by | septembar 21, 2023
horoskop za jesen 2023. strelac

Da li znate šta vas čeka sve do 22. decembra 2023? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Strelca

Imate nekoliko projekata u toku, ali postoji faza pripreme koju ove jeseni ne smete preskočiti ako želite da uspešno zaključite svoj posao. Nemojte pokušavati da kontrolišete ili manipulišete bilo koga kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ako je moguće, radite za dobro svih, koliko i za svoje interese. Drugim rečima, gradite na čvrstim temeljima i pokrećite stvari bez spletkarenja ili pristrasnosti. Ukratko, igrajte fer prema svima, dragi Strelčevi, koliko god iskušenje bilo veliko.

Horoskop za jesen 2023. Strelac

Ljubav

Članak se nastavlja posle reklama

Želite da zablistate u društvu kako biste pobegli od porodičnih ograničenja koja su trenutno pomalo naporna? Oslonite se na svoj društveni uspeh u oktobru (između 9. i 20.) kako biste se distancirali od pomalo opterećujućih porodičnih odgovornosti. Ako u oktobru osećate da možete da se distancirate od svakodnevnog života i efikasnije intervenišete, budite sigurni da takav stav u novembru neće naići na razumevanje partnera. Iskoristite oktobar da se presaberete i odmorite i nemojte zanemarivati svoje obaveze u novembaru.

Samci Strelčevi na svojim leđima nose tešku porodičnu situaciju još od marta i nikako da nađu vremena da se pozabave svojim ljubavnim životom. Udaljite se malo i zabavite! Pojavite se na nekoj zabavi, otiđite u klub ili se provedite sa prijateljima, prijaće vam.

Posao

Članak se nastavlja posle reklama

U sezonu jesen 2023. ulazite prilično zadovoljni sobom i načinom na koji se odvija vaš poslovni život. Tokom septembra i oktobra vaš rejting će rasti,  vaše inicijative biti dobrodošle i verovatno nagrađene. Nemojte to iskoristiti da biste tražili više nego što vam pripada, i pazite da ne pokleknete i ne posegnete za manipulacijom kao rešenjem za određene probleme. To bi vam se moglo vratiti kao bumerang. Početkom novembra sagledajte svoju situaciju i isplanirajte naredne korake. To će vam omogućiti da započnete novi ciklus akcije i napretka tokom decembra.

Zdravlje

Članak se nastavlja posle reklama

I dalje ćete imati podršku Jupitera (barem do 6. novembra), što će nastaviti da jača vaš imunitet i povećava vašu energiju. Ako prolazite kroz nešto usporeniji period, to će vam omogućiti da se oporavite.

Maksym Belchenko/istock/gettyimagesplus