Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Osetićemo napetost u svakom koraku

by | jun 9, 2024
Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna nam donosi nedelju ispunjenu izazovima, ali i živcima napetim kao strune. Planete će stalno dolaziti u položaj kvadrata koji će izazivati netrpeljivost i napetost.

Druga nedelja juna počeće napetim kvadratom Marsa i Plutona čije pokretačke snage mogu biti borba za moć, intenzivna transformacija, žeđ za osvetom, bes i dominacija. Ovo će posebno uticati na Škorpije, Ovnove i Lavove. Predstavnici Zodijaka koji su u stanju da pretvore agresivne i destruktivne energije u nešto pozitivno i kreativno će moći da neutrališu negativnost. Ribe, Vage i Rak mogu doživeti nasilje, ljubomoru i bes prema njima.

Kvadrat Merkura i Saturna sredinom nedelje će mnogima izazvati ponovno rešavanje problema i zadataka koji su ranije stavljeni na mir. Organizacioni planovi ili događaji se mogu suočiti sa ozbiljnim preprekama za Vodolije i Jarca, dok će Blizanci i Device rizikovati da izgube važne dokumente. Poteškoće u komunikaciji koje nastanu tokom ovog intenzivnog tranzita nateraće mnoge da traže samoću, pate od depresije i previše kritične percepcije sebe i drugih.

Članak se nastavlja posle reklama

Konjukcija Sunca i Merkura malo će izgladiti napetost prve polovine nedelje. Skoro svi predstavnici zodijačkog kruga će osetiti poboljšanje raspoloženja i blagostanja, a to će skoro odmah dodati aktivnosti i pozitivnost okolini. Lavovi i Ovnovi će produktivno komunicirati u profesionalnoj sferi i steći nove prijatelje i poznanike. Device i Strelčevi će doživeti poboljšanje odnosa u romantičnoj sferi, a Škorpije i Rakovi će moći da uspostave kontakte sa rođacima i decom.

Disharmonični kvadrat Merkura i Crnog Meseca u nedelju se verovatno neće aktivno manifestovati na fizičkom planu, ali će ozbiljno uticati na emocionalnu sferu. Blizanci, Vage i Device mogu početi da dooživljavaju brige oko svog izgleda što će smanjiti samopoštovanje i percepciju sebe u svetu oko sebe. Škorpije, Ovnovi i Lavovi će doživeti intenzivna osećanja nepoverenja, ljubomore ili besa prema svojim partnerima i prijateljima. Sumnjičavost  i potraga za neprijateljima u svojoj okolini će biti karakteristični za Vodolije.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovan će skoro celu nedelju provesti u stanju emocionalnog stresa. Posao, problemi ljudi oko vas, pa čak i romantična sfera, zahtevaće napor. Mnogi će se truditi da budu na više mesta u isto vreme, ali bi emocije mogle da izmaknu kontroli. Potrudite se da nervna napetost ne utiče na vaše blagostanje. Ne bi bilo loše da preventivno uzimate vitamine i suplemente. Finansije će biti stabilne, a sastanci sa prijateljima će vam poboljšati raspoloženje.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će biti zabrinuti po pitanju nasleđa, pozajmljivanja ili raspodele dobiti od zajedničkih ulaganja sa partnerima. Moguće je da ćete morati da uđete u sukobe ili konfrontacije da biste odbranili svoja prava. U drugoj polovini nedelje ćete doživeti emocionalni pad i pad energije, pa je preporučljivo da smanjite broj kontakata i komunikacije. Nemojte dozvoliti da vas finansije izvuku iz takta. Bolje je da vikend provedete u prirodi.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će morati da se vrate naizgled rešenim i zaboravljenim stvarima i problemima. Mogle bi vas podsetiti i neprijatne ličnosti koje su pre nekog vremena nestale sa horizonta. Najgore što možete da uradite jeste da izbegavate i odugovlačite. Koristi će imati jedino onikoji otvoreno priznaju svoje neuspehe i greške. Finansije će biti stabilne i predvidljive, ali u porodičnim i ličnim odnosima krajem nedelje su moguće svađe i sukobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak (21. jun – 22. jul

Za Rakove će ova nedelja doneti uspeh na profesionalnom planu, ali i poteškoće u komunikaciji sa voljenim osobama i prijateljima. Ljubavna sfera ovih znakova takođe neće biti stabilna zbog tvrdnji njihovih partnera koje neće uvek biti opravdane. Finansije će biti stabilne, a prilike za poboljšanje materijalnog stanja će se pojaviti sredinom nedelje i biće povezane da proširenjem obima posla.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će veći deo nedelje biti uronjeni u radne procese i moći će da ostvare značajan uspeh. Zapolseni u oblasti komunikacije i trgovine moći će da obezbede dobre pozicije. Ukoliko treba da putujete, najbolje je da to uradite u ponedeljak ili utorak. Romantična strana života će biti destabilizovana do vikenda, moguće su scene ljubomore i sumnje. Rezultat bi mogao biti prekid komunikacije na duži vremenski period. Moguće je pogoršanje hroničnih bolesti kod onih koji imaju endokrine probleme.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Za većinu predstavnika znaka, nedelja će biti prilično prosperitetna i stabilna. Međutim, do kraja nedelje su mogući emocionalni preokreti vezani za dokumente. Vrlo lako biste mogli da ih izgubite ili da budu pogrešno formatirani što će kasnije izazivati probleme. Takođe su moguće poteškoće u komunikaciji sa voljenima što će dovesti do sukoba i jakih svađa. Ovo bi moglo značajno da utiče i na vaše samopouzdanje. Malo je verovatno da će finansije pretrpei značajne promene, a zdravlje će biti dobro ako preventivno budete vodili računa.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će biti podložne prevelikom razmišljanju o svom životu, izgledu i odnosima sa drugima. Mnogi će odlučiti da promene nešto u svom izgledu, imidžu i načinu interakcije sa ljudima. Profesionalna sfera će biti napeta tokom prve polovine nedelje, a Vage će morati da pomire protivrečnosti između zaposlenih i kolega što će se najbolje odraziti na rezultate rada. Finansije se mogu pogoršati zbog velikih troškova krajem nedelje.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će morati da se bore za moć i uticaj kako u profesionalnoj sferi tako i u odnosima sa drugima veći deo nedelje. U nekim slučajevima, sukobi bi mogli postati oštri i jako, ali oni neće biti korisni. Vi doživljavate lične transformacije kroz borbu, samo kada je moguće da se Škorpije kreću naviše i napred. U drugoj polovini nedelje će se susretati sa pozitivnim emocijama oni koji traže srodnu dušu. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Nedelja će Strelčevima doneti mnogo utisaka i susreta od kojih će neki biti usiljeni i ne baš preterano prijatni. Vaše raspoloženje će se promeniti tokom vikenda kada će biti željni da održe predavanje svojim najmilijima, a to bi moglo izazvati potpuno predvidljivu reakciju. Najbolje bi bilo da se osamite i ne započinjete duge tirade. Na romantičnom planu su moguća iznenađenja kako se budete bližili vikendu. Zdravlje će zahtevati vašu pažnju od srede do četvtka, naročito ako postoje hronični problemi sa gastrointestinalnim traktom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi mogu naići na smetnje na poslu, a to će zahtevati prilagođavanje svih planova za nedelju: Moraćete da pomerate sastanke, odlažete putovanja, pa čak i planirane odmore za vikend. Moglo bi doći do manjih sukoba sa porodicom zbog tvrdnji i optužbi u vezi odlaganja  zajedničkih događaja i putovanja. Vodite računa o imunitetu jer bi ga emocionalni stres i pojačana fizička aktivnost mogli narušiti. Finansije će biti stabilne i predvidljive.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama će naredna sedmica biti neka vrsta pripremne faze za buduće važne stvari i odluke. Oni će se suočiti sa periodom oklevanja, sumnje, razmišljanja i anksioznosti. Na profesionalnom planu, Vodolije mogu doživeti promene, kako zbog povećane odgovornosti, tako i u vezi sa predlozima za promenu posla. Finansije će se popraviti u drugoj polovini nedelje što će vam omogućiti da novac trošite na dugo planirane stvari. Zdravlje će biti stabilno tokom cele nedelje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će skoro cele nedelje morati da se kreću više nego inače i to ne samo zbog profesionalnih stvari. Rođaci i voljeni vam takođe mogu zatražiti pomoć, a Ribe će morati da se bave zvaničnim vlastima ili nadređenima. Kontakti baš i neće biti prijatni i pozitivni. Zdravlje bi se moglo pogorošati u drugoj polovini nedelje. Za vikend bi neki predstavnici znaka mogli dobiti neočekivani poziv od nekog od svojih dugogodišnjih i ne baš aktivnih obožavatelja. Finansije će biti stabilne, što će omogućiti da isplanirate zanimljiv odmor.

GlobalStock/GettyImagesPlus