Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Posvetite se sebi u potpunosti

by | maj 12, 2024
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja nam donosi konjukciju Sunca i Urana početkom nedelje, a potom i konjukciju sa Jupiterom u kasnijim danima.

Tokom ovog perioda će nam biti teško da komuniciramo sa onima koji nam ne dozvoljavaju nikakve mogućnosti za alternative. Želja za novim snovima će biti jaka kod Vodolija i Škorpija, a sklonost ka neočekivanim i nepromišljenim radnjama će biti svojstvena Lavovima i Ovnovima. Strelčevi,Ribe, Blizanci i Vage će osetiti anlet optimizma, dok će Jarčevi i Rakovi morati da pomire unutrašnje kontradiktornosti. Bikovi i Device će morati da preispitaju svoja uverenja.

Sekstil Venere i Saturna će vam omogućiti da harmonično kombinujete posao i slobodno vreme, kao i napore da postignete ciljeve i zadovoljstvo od prijatnih stvari. Izloženost iluzijama će biti minimalno izražena zbog čega će adekvatna percepcija stvarnosti biti na prvom mestu. Određeni predstavnici znaka će imati priliku da stave tačke na nedovršene odnose, a neki će imati priliku da sprovedu svoje odavno zamišljene ideje.

U petak, 17. maja nas očekuje intenzivan aspekt Merkura i Plutona. Tokom ovog perioda je veoma moguće da će nastati poteškoće sa nasledstvom, plaćanjem osiguranja ili alimentacijom. Ovo je takođe nezgodno vreme za potpisivanje ugovora. Mogući su sukobi u parovima zbog seksa ili ljubomore. Putovanje na kratke udaljenosti nije preporučljjivo, ali sve unapred planirane promene mogu proći veoma uspešno.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će se ove nedelje suočavati sa emotivnom nestabilnišću, a to će za posledicu imati spontane i nepromišljene akcije za čim će se dugo kajati. Neki bi se mogli susresti sa problemima sa vlastima. Finansije vas mogu iznenaditi neočekivanim prihodima. Na romantičnom planu će se javiti intenzivne emocije i uzbudljiva komunikacija, ali je malo verovatno da će to potrajati. Zdravlje se može pogoršati krajem nedelje.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će se suočavati sa promenama, pre svega po pitanju ideja i uverenja. Kakve god konzervativne stavove da ste imali, vreme je da ih zamenite onima koji su u skladu sa realnošću. Na romantičnom planu su moguće promene koje su inicirane od strane drugih. Biće vam teško da pristanete na predložene opcije za razvoj odnosa, ali nećete imati previše vremena za razmišljanje. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Predstavnici ovog znaka će uložiti mnogo truda da postignu uspehe. Na profesionalnom planu ćete se suočavati sa teškim pregovorima, napetim i teškim poslovnim putovanjima, a moguća je i intenzivna komunikacija sa ne baš prijatnim kolegama. Većina će se osećati iscrpljeno do kraja nedelje. Finansije i romantična strana života mogu da donesu iznenađenja kako se bude bližio kraj nedelje. Obratite pažnju na zdravlje jer su mogući problemi prouzrokovani nervozom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi bi trebalo da obrate pažnju na svoj unutrašnji svet koji se tiče osećanja. Poseta psioterapeutu bi mogla biti od pomoći jer bi moglo da vam pomogne da podignete samopouzdanje i adekvatnu procenu okolne stvarnosti. Takođe, moguće su pozitivne promene na romantičnom planu. Posao će vam oduzeti dosta vremena u drugoj polovini nedelje. Ako su Rakovi predodređeni da budu lideri, onda je ipak bolje da odluke donosite sa saradnicima i kolegama.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovima će biti veoma teško da obuzdaju svoje emocionalne impulse, pa je veoma moguće da će ući u teške i konfliktne situacije. Da bi se to razrešili morali biste da uložite ogromne napore, a možda će biti neophodna i pomoć drugih ljudi. Ovo će uticati i na vaše samopozdanje. Oni čiji je rad vezan za kreativnost ili umetnost će biti manje podložni emocionalnom neraspoloženju. Zdravlje će biti dobro do petka, a onda obratite pažnju na hronične tegobe.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Vaš glavni fokus će ove nedelje biti na poslovnom planu. Predstavnici znaka će zahtevati visoku koncentraciju, naročito ako rade sa brojevima i dokumentima. Dobre prilike će se pojaviti i na romantičnom planu gde će samci biti na prvim pozicijama. Imaćete uzbudljive sastanke i šanse za zajedničko provođenje vikenda sa osobom koja vas interesuje. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će imati prilike da pokažu svoje sposobnosti i talente, a to će im doneti i poznanstva sa neobičnim ljudima. Neka od ovih komunikacija se može pretvrotii u pravo i trajno prijateljstvo. Na profesionalnom planu ćete se oduševiti novim projektima, predlozima i mogućnosti da završite dugogodišnje poslove. Ovo poslednje će uticati i na sferu romantike. Što se tiče finansija, neće biti nekih promena, a zdravlje obećava da će biti stabilno.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će uživati u promenama koje se dešavaju. Osećaćete potrebu da promenite stavove i uverenja. Mnogi predstavnici znaka vole promene jer sa sobom nose lične transformacije koje su neophodne ovom znaku. Na profesionalnom planu je moguća povećana odgovornost, promena statusa ili položaja ili preseljenje na novo radno mesto. Na ljubavnom planu će seks i strast biti na prvom mestu. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će biti pod pozitivnim uticajem prethodnog perioda, ali i dalje u centru pažnje i jeku zbivanja. Neki planiraju zanimljiva poznanstva u profesionalnoj sferi koja bi u budućnosti mogla da poboljša svoje pozicije u karijeri i da poveća prihode. Na romantičnom planu će sve biti mirno i stabilno, a finansijska sfera će se poboljšavati kako nedelja bude odmicala. Zdravlje će biti stabilno tokom cele nedelje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će se posvetiti sebi i proučavanju svojih emocija. Mnogi će morati intenzivno da rade na sebi oslobađajući se zavisti, osvetoljubivosti i sujete. Oni koji su najsvesniji sebe će imati šanse da poboljšaju sebe i svoje živote oslobađajući se toksičnih osećanja i njihovih manifestacija. Romantična sfera će biti poprilično uzbudljiva. Zdravlje i finansije će biti stabilni.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će tokom cele nedelje imati nove ideje od kojih će neke biti sasvim pogodne za uspešno ostvarenje. Naročito ako se ove ideje odnose na biznis i trgovinu. Vodolije će moći i da ostvare neke svoje kreativne planove na polju umetnosti i u oblastima koje se odnose na lepotu. Finansijska situacija Vodolija će se poboljšati, a zdravlje će biti zadovoljavajuće. Oni koji su u potrazi za ljubavi će imati prilike da nađu srodnu dušu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama se savetuje da nedelju provedu mirno, izbegavajući putovanja. Predstavnici zanka će moći da sačuvaju ono što imaju i da dobiju prilika ra zaviju nove izglede za poboljšanje finansijske situacije karijere ili odnose sa nekim važnim i potrebni. Aktivnu komunikaciju sa prijateljima je bolje planirati za prvi deo nedelje. Mogući su problemi sa hroničnim endokrinim, bubrežnim ili dermatološkim problemima.

Kako prevazići hroničnu preopterećenost na poslu?

vorDa/GettyImagesPlus