Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Moguće su nove ljubavi, ali i sukobi

by | 5 novembra, 2023
Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Druga nedelja novembra započeće pozitivnim aspektom Venere i Plutona koji će povoljno uticati na finansije i poslovni plan. Evo šta nam horoskop sprema ove nedelje.

Većina znakova će se tokom nedelje osećati dobro što će im omogućiti da povećaju fizičku aktivnost. Ponedeljak će biti povoljan za rešavanje poreza, kredita, osiguranja i nasledstva. Bikovima, Vagama i Ribama pokazaće se nove romantične perspektive, a Ovnovi i Škorpije će imati priliku da povećaju svoje materijalno stanje.

Trigon Merkura i Neptuna u utorak će biti najbolje vreme da iskoristite kombinaciju intuicije i intelekta za rešavanje složenih problema. Ovo će biti posebno uspešan dan za Blizance jer će razrešiti dugogodišnje probleme. Ribama će biti pojačana intuicija.Utorak će biti povoljan dan za preglede, dijagnostičke procedure i početak lečenja složenih bolesti.

Sekstil Plutona i Merkura u četvrtak će pojačati dar ubeđivanja Devicama, Blizancima i Pkorpijama. Ovnovima i Lavovima se spremaju korisna poznanstva, a Jarčevi će napokon rešiti probleme sa dokumentima. Strelčevi i Vodolije će steći nove prijatelje, a Bik, Vage i Ribe mogu bezbedno da planiraju putovanja.

Kvadrat Merkura i Saturna u petak će doneti probleme u komunikaciji. Najbolje bi bilo da se odloži i potpisivanje bilo kakvih važnih dokumenata na poslovnom planu. Rakovi i Lavovi će imati nesuglasice sa najbližim osobama. Svi znakovi treba da obrate pažnju na zdravlje.

Nedelja će se završiti suprotstavljanjem Marsa i Urana što će doprineti smanjenju pažnje i koncentracije, a kod nekih će se javiti i opsesivne ideje. Postoji velika verovatnoća za sukove, svađe i raskida. Rizici od povreda, dislokacija, preloma i posekotina i opekotina će biti veoma visoki za skoro sve znakove.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će imati prilično mirnu nedelju. Moći ćete mnogo da postignete i na profesionalnom  i na ličnom planu. Ukoliko ste bili u problemima sa finansijama, to će se sada razrešiti. Predstavnici znaka koji su rođeni krajem marta i početkom aprila će imati šanse za početak ozbiljne veze. Zdravlje će biti dobro.

Bik (21. april – 20. maj)

Tokom prve polovine nedelje, Bikovi će biti okrenuti problemima u porodici. U nastavku sedmice, sabiraćete iskustva povodom neuspeha u vašim materijalnim planovima. To će imati posledice na vaše zdravlje. Finansije će biti stabilne i predvidljive, a na romantičnom planu će biti mogući sukobi. Budite otvoreni i iskreni kako biste razrešili moguće rasprave.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima predstoji nedelja puna odgovornosti. Odluke koje donesete sada će imati veliki uticaj na vašu karijeru. Naročito uspešni će biti oni koji se bave oglašavanjem, umetnošću, komunikacijom i trgovinom. Finansije će zavisiti od vašeg napora. Na početku nedelje, zdravlje će biti stabilno, ali će se rizici od lakših povreda povećavati nakon četvrtka zaključno sa četvrtkom.

Rak (21. jun – 22. jul) 

Ovo će biti veoma usporena nedelja za Rakove. Iako će vas to možda iritirati, ovo će vam i prijati. Posvetite se porodici, prijateljima i istomišljenicima. Na romantičnom planu ćete vreme posvetiti analizi svojih osećanja. Zaključci bi mogli biti krajnje neočekivani. Oni koji se dvoume oko promene stanovanja, sada će doneti odluku.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Lav (23. jul – 22. avgust)

Nedelja će Lavovima doneti probleme na profesionalnom planu. To će se događati zbog nesporazuma i sukoba u poslovnom okruženju. Razumna štednja i odgovorno trošenje novca će pomoći da održite stabilnost u finansijama. Zdravlje će biti dobro, ali su mogući rizici od povreda krajem nedelje. Napetost u ljubavnom odnosu će izazvati nespremnost da razumete osećanja druge osobe.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Predstavnici ovog znaka će doživeti emotivno olakšanje nakon prethodnom teškog perioda. Život će početi da dobija svetle boje, a i na ljubavnom planu će stvari krenuti na bolje. Novi udvarači će vam pružiti osećaj ispunjenosti i samopouzdanja. Na profesionalnom planu je moguće unapređenje, a finansije će biti obećavajuće. Zdravlje se može pogoršati krajem nedelje, pa vodite računa da se ne preopteretite poslom.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će okrenuti novi list u svom životu. Zanimljive ponude vezane za inostranstvo se mogu pojaviti za predstavnike znaka koji su rođeni krajem oktobra. Neki će razmišljati o preseljenju. Ukoliko želite da poboljšate finansije, morate biti hrabri i suočiti se sa izazovima. Vage koje su same će možda upoznati potencijalnu srodnu dušu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpijama će nedelja doneti niz tajni i zagonetki za čije razrešenje će vam trebati dosta vremena. Problemi na poslu će vam oduzimati više energije nego što bi trebalo. Na romantičnom planu ćete osetiti nestabilnost u vezi, moguće su i afere. Finansije će zavisiti od vaših veština ubeđivanja, a zdravlje od načina života i emocionalnog stanja.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevima će ovo biti mirna nedelja. Neki predstavnici znaka će biti primorani na prinudnu lenjost što će ih izluđivati. Ipak, nedostatak obaveza na poslu nadoknadiće druženje u večernjim satima. Finansije će biti stabilne i predvidljive, a zdravlje će zahtevati pažnju kako se vikend bude približavao. Na ljubavnom planu ćete pokušati da izanalizirate svoje emocije i zbog toga ćete zanemariti partnera.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Na materijalnom planu će vam se pružati zanimljive prilike. Moguća je pojava novih prihoda, promena posla na perspektivniji način ili unapređenje na postojeće radno mesto. Predstavnici znaka koji su rođeni početkom januara imaće priliku da pokrenu sopstveni posao. Komunikacija s voljenima će vam napuniti baterije. Krajem nedelje postoji veliki rizik od sportskih povreda ili neoprezne vožnje.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će uložiti sve napore da poboljšaju svoje blagostanje. Rezultati se možda neće brzo pojaviti, ali su neizvesni. Neki predstavnici znaka će odlučiti da renoviraju ili transformišu svoj dom. Krajem sedmice je moguće rasplamsavanje strasti i zaljubljivanje. Ipak, nalet emocija može dovesti i do sukoba. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će biti romantično raspoložene tokom cele nedelje. Pozivi na sastanke i znaci pažnje suprotnog pola pratiće vas do vikenda. Profesionalna sfera će zbog ovih razloga skliznuti u drugi plan. Finansije će biti prilično dobre, a krajem nedelje su moguće prehlade. Izbegavajte alkohol tokom nedelje, kao i putovanja na dalje destinacije.

Serhii Hryshchyshen/GettyImagesPlus