Komunikativne, predane, marljive: Saznajte sve o ženama devicama

by | avgust 24, 2017

Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvešćen’ način, upoznaćemo svakog od znakova u drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mesec, a u avgustu otkrivamo kakve su žene Device.

Foto: Thinkstock

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj realnoj stvarnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Orijentisana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svuda dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Pročitajte i...Horoskop nam otkriva male tajne: Šta svaki znak treba da uradi do 26. avgusta 2017.

Seks & veze

Članak se nastavlja posle reklama

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, ali hvata se za svaki detalj pre nego se za nekog veže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti), pa voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Članak se nastavlja posle reklama

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktičnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada je tražen jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.
Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njeni prijatelji trebalo bi to da urade na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Instagram

Izgled

Članak se nastavlja posle reklama

Mladoliko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešniaka.

Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi struk.

Pročitajte i…Pomračenje Sunca u Lavu donosi brojne izazove: Ovo je period kada morate doneti važne odluke

Članak se nastavlja posle reklama

Stil

Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima sa posla može da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ovaj otmeni znak ne izlazi iz kuće bez dezodoransa jer uvek želi odisati svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi otkrivati svima.
Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, pa i mornarsko plave omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora dopunjavati kompletan izgled.

Stil kupovine

Članak se nastavlja posle reklama

Perfekcionistička narav device posebno se uočava u šopingu. Ona pažljivo proverava je li sa artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaći. Kada kupuje, lako je možete zateći na delu zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

Stilska ikona

Da je ovo tačno dokazuje sofisticirani stil 27-godišnje američke glumice Blake Lively. Uvek kad se pojavi u javnosti, svaki detalj na njoj je besprekoran, a iz njenih odevnih izbora jasno se ističe istančani ukus. Nemarno odevenu nikad nismo vidjeli ni Beyonce, takođe rođenu u ovom znaku. Od slavnih dama rođenih u znaku Device treba istaći i glumice Salmu Hayek i Cameron Diaz.

Parfem savršen za Devicu je prefinjen, a miris čist i otmen s aromom karamele i kruške. Odličan izbor biće Versaceov ‘Yellow Diamond’, d’Armanijev ‘IDOLE’, ‘Viva la Juicy’ Juicy Couturea i Pradin ‘Candy’.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.